Lambang lan Lencana Paduan Seng

Paduan seng minangka bahan sing luwih serbaguna kanthi wates sing kurang, dibandhingake pin enamel kuningan, lambang & lencana paduan seng larang regane larang regane larang banget yen jumlah pesanan gedhe utawa ukuran pin gedhe. Kanggo lencana paduan seng ukuran gedhe, bisa luwih tipis kanthi bobot kurang. Kita bisa nindakake lencana pin paduan seng kanthi bobot kurang saka 1kg. Kanthi nggunakake cetakan injeksi panggunaan paduan seng, nalika desain duwe akeh potongan internal, paduan seng minangka pilihan paling apik tanpa mati. Nalika pin kuningan kasebut, pin wesi, pin sing dicithak kanthi potongan internal utawa area sing mbukak mung bisa ditindakake kanthi potongan potongan mati sing dibutuhake. Kejabi ngethok pin, paduan seng casting uga efek 3D sing apik banget kanggo nuduhake logo luwih lega utawa kubik tinimbang kuningan utawa wesi sing dicap. Siji-sijine pilihan bisa ditulis kanthi lengkap kanggo desain ukuran miniatur.

 

Spesifikasi

  • Bahan: paduan seng
  • Werna: enamel hard imitasi, enamel alus utawa tanpa warna diisi
  • Bagan Warna: Buku Pantone
  • Rampung: emas sing padhang / matte / antik / nikel
  • Paket: kantong poli / kertu kertas sing dipasang / kothak plastik / kothak beludru / kothak kertas

 

Ngelingi tingkat rodok olo sing luwih dhuwur, ana sawetara watesan kanggo pin paduan seng, dhuwit recehan, medali.

 

  1. ** Plating tembaga antik ora kasedhiya kanggo tiruan keras campuran enamel seng
  2. ** Rampung plating antik + mengkilap ora kasedhiya kanggo campuran seng
  3. ** Enamel hard imitasi tanpa watu & enamel alus ora kasedhiya kanggo produk paduan seng plating kuno kanthi warna transparan
  4. ** Daripada sandblasting, pabrik nggunakake gritty # 2 & berkabut

 

Pretty Shiny Gift minangka profesional pin selaras pabrikan, kita ngasilake macem-macem gaya pin ing campuran seng, tembaga, kuningan, besi, stainless steel, aluminium lan perak sterling. Bebas ngirim email desain draf menyangsales@sjjgifts.com. Sawise nampa desain khusus sampeyan, sales profesional kita bakal mesthi menehi saran kanggo pelanggan adhedhasar desain lan target, lan menehi bali lencana pin sing apik.

Zinc Alloy Emblems & Badges Collection


Wektu kiriman: Agustus-04-2021