Lanyard ora mung digunakake kanggo acara kasebut kanggo mujudake logo sing disesuaikan, nanging uga dadi luwih fungsional kanthi nggunakake macem-macem aksesoris & bahan. Contone, tali cendhak karo carabiner digunakake kanggo kegiyatan njobo. Tali telpon nggawe lift luwih gampang kanthi nyegah sampeyan ninggalake ponsel menyang endi wae sing sampeyan lali. Sing ngombe bisa ngeculake tangan nalika salaman nalika nindakake kegiatan. Lanyard eyeglass olahraga nggawe eyeglass ing ngendi wae sampeyan menyang. Lanyard kamera bakal terus kamera sing disenengi. Apamaneh lanyard LED, nggawe lanyard rada atraktif lan narik perhatian nalika wengi. Apa maneh, bisa digunakake ing aiguillet seragam lan ikatan upacara. Lanyard bakal dadi luwih fungsi nalika aksesoris liyane fungsi metu.     Apa sampeyan dadi kasengsem ing salah sawijining fungsi? Utawa apa sampeyan duwe ide babagan fungsi khusus saka lanyard? Ngirim logo menyang kita lan kita bakal menehi saran profesional miturut kebutuhan khusus sampeyan. Sanajan ora menehi rega paling apik, kualitas uga dijaga. Minangka pabrikan 37 taun, saben tandha lan tuwuh sikil kita raket banget karo para klien.