Lanyard ora mung digunakake kanggo acara kanggo nggawe logo khusus, nanging uga dadi luwih fungsional kanthi bantuan macem-macem aksesoris & bahan.Contone, tali cendhak karo carabiner digunakake kanggo kegiatan ruangan.Tali telpon nggawe lift luwih gampang kanthi nyegah sampeyan ninggalake ponsel menyang ngendi wae sampeyan kelalen.Wadah ngombe bisa mbebasake tangan nalika salaman sajrone kegiatan.Lanyard kacamata olahraga nggawe kaca mata ing ngendi wae.Lanyard kamera bakal nyekel kamera sing sampeyan tresnani.Apamaneh lanyard LED, iku ndadekake lanyards rodo atraktif lan mripat-keno sak wengi.Apa maneh, bisa digunakake ing seragam aiguillette lan sabuk upacara.Lanyard bakal dadi luwih fungsional nalika aksesoris luwih fungsional metu.     Apa sampeyan wis kasengsem ing salah siji fungsi?Utawa sampeyan duwe idea babagan fungsi khusus lanyard?Ngirim logo menyang kita lan kita bakal menehi saran profesional miturut kabutuhan khusus sampeyan.Sanajan nawakake rega paling apik, kualitas kita uga dijaga.Minangka pabrikan 37 taun, saben tandha sikil lan wutah kita raket karo para klien.