Toppers Pensil PVC sing alus

Pensil minangka alat kanggo nulis, nggambar utawa nggawe, toppers pensil PVC alus minangka alat kanggo nggawe tulisan, gambar lan gaweyan sampeyan dadi luwih apik lan sampurna. Ora mung bocah-bocah, nanging uga wong diwasa seneng banget karo tokoh-tokoh sing digawe ...


Detail Produk

Pensil minangka alat kanggo nulis, nggambar utawa nggawe, toppers pensil PVC alus minangka alat kanggo nggawe tulisan, gambar lan gaweyan sampeyan dadi luwih apik lan sampurna. Ora mung bocah-bocah, nanging uga wong diwasa sing seneng banget karo tokoh-tokoh sing digawe dening merek gedhe terkenal kayata Disney lan liya-liyane. Pensil pensil PVC sing alus bisa digawe kanthi gambar lucu kanthi macem-macem ukuran, wujud lan warna. Dheweke digunakake minangka hadiah promosi, souvenir, dekorasi, pariwara lan liya-liyane. Topper PVC alus cilik ngiklanake jiwa merek sing misuwur kanthi apik, lan nglindhungi potlot lan pangguna uga. Sawetara toppers pensil PVC alus duwe fungsi penghapus. Dheweke mbantu pangguna ngresiki tulisan, nggambar lan gaweyan sing apik banget, lan nggawe dheweke luwih sampurna.

Wangun, desain lan ukuran dening pelanggan disambut. Kita bakal nggawe kriya pabrik kanggo disetujoni sadurunge conto utawa produksi, nyoba sing paling apik kanggo nuduhake rincian kanthi saran profesional, lan ngupayakake bisnis liyane kanggo kalorone.

Spesifiktions:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck kanthi 3D lengkap, desain lan ukuran bisa disesuaikan.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan liya-liyane
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan.
  • MOQ: 500 pcs saben desain

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita