Lanyards minangka salah sawijining koleksi utama, dadi klien dadi pilihan kanggo nampilake merek, logo nalika konferensi, klub, kegiatan outdoor.   Lanyard bisa disedhiyakake ing macem-macem bahan kayata poliester, transfer panas, anyaman, nilon lan liya-liyane. Kajaba saka lanyard biasa, bisa nyedhiyakake panggunaan khusus lanyard kayata lanyard LED, lanyard reflektif, lanyard wadhah botol, tali kamera lan liya-liyane ing Bahan, aksesoris beda-beda menehi fungsi lanyard. Ora preduli acara sing pengin digunakake, bisa nemokake lanyard sing cocog.   Tim penjualan bisa menehi saran profesional miturut panjaluk sampeyan.