USB PVC alus

Ing jaman Modern, kabeh wong duwe paling ora siji utawa luwih USB kanggo nyimpen informasi utawa kanggo mindhah data kanthi beda-beda komputer.


Detail Produk

Ing jaman Modern, kabeh wong duwe paling ora siji utawa luwih USB kanggo nyimpen informasi utawa kanggo mindhah data kanthi beda-beda komputer. USB Soft USB bisa nglindhungi driver USB kanthi apik kanthi tutup PVC alus lan stabil. Sampeyan ora prelu kuwatir driver USB bakal rusak nalika mudhun. Tutup PVC sing lembut bisa digawe kanthi macem-macem bentuk utawa kombinasi warna sing beda. Logo 3D sing lengkap nggawe desain luwih lengkap lan luwih sugih. Iki njlentrehake kanthi lengkap babagan ide lan desainer desainer. Lampiran sing beda kaya ring kunci, senar, gantungan kunci, rantai bola kajaba driver USB entuk fungsi liyane kanggo driver USB USB sing alus. Nalika nggunakake USB USB alus, sampeyan bakal seneng wektu urip kanthi elemen khusus.

 

Kolom driver USB USB alus saka 2 GB nganti 256 GB, cocog karo macem-macem kebutuhan sampeyan kanthi panjaluk kolom cilik utawa gedhe. Regane bisa dirundingake miturut sarat rinci sampeyan.

 

Spesifikasi:

Bahan: Driver Soft USB + USB
Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih loro
Werna: Bisa cocog karo warna PMS
Rampung: Kabeh jinis bentuk disambut, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora ana
Pengepakan: Kemasan blister, utawa tindakake pandhuane.
MOQ: 100 pcs saben desain


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita