USB PVC alus

Ing wektu modern, kabeh wong duwe paling ora siji utawa luwih USB kanggo nyimpen informasi utawa kanggo mindhah data kanthi beda-beda komputer.


Detail Produk

Ing jaman Modern, kabeh wong duwe paling ora siji utawa luwih USB kanggo nyimpen informasi utawa kanggo mindhah data kanthi beda-beda komputer. IngUSB PVC alus bisa nglindhungi ing Driver USBkanthi apik kanthi tutup PVC alus lan alus. Sampeyan ora prelu kuatir babDriver USBrusak yen tiba. Tutup PVC sing alus bisa digawe kanthi macem-macem bentuk utawa kombinasi warna sing beda. Logo 3D sing lengkap nggawe desain luwih lengkap lan luwih sugih. Iki njlentrehake kanthi lengkap babagan ide lan desainer desainer. Lampiran beda kaya ring tombol, senar, gantungan kunci, rantai bola kajaba driver USB entuk fungsi liyane kanggodriver USB USB aluss. Nalika nggunakake piranti alusUSB USB, sampeyan ngrasakake wektu urip sing apik liwat elemen khusus.

 

Kolom saka driver USB USB alusyaiku saka 2 GB nganti 256 GB, sampeyan butuh macem-macem kabutuhan kanthi panjaluk kolom cilik utawa gedhe. Regane bisa dirundingake miturut sarat rinci sampeyan.

 

Spesifikasi:

Bahan: Driver Soft USB + USB
Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih loro
Werna: Bisa cocog karo warna PMS
Rampung: Kabeh jinis bentuk disambut, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora ana
Pengepakan: Kemasan blister, utawa tindakake pandhuane.
MOQ: 100 pcs saben desain


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk