Gelang lanyard bisa ditemokake ing butik. Gelang iki cocog kanggo pariwara, promosi, nuduhake semangat tim, dhukungan kanggo tim olahraga favorit, utawa mung pamer gaya pribadi. Beda karo gelang tradisional, duwe kaluwihan rega murah, bobot luwih entheng lan logo khusus. Bisa disesuaikan kanthi nggunakake macem-macem bahan, warna, logo, lan aksesoris. Iki dihiasi nganggo gesper safety utawa penutupan sing bisa diatur. Penutupan sing bisa disetel bisa nggawe gelang sing pas karo tangan. Gelang tampar bisa diprodhuksi nganggo neoprene utawa bahan lekab, duwe tali baja ing jero gelang. Ukuran standar yaiku 230 * 85mm. Gelang gelang luwih disesuaikan amarga bisa dikepang karo macem-macem pola. Ukuran standar yaiku 360 * 10mm, siji ukuran paling pas (cocog karo 6 '' ~ 8 '' keliling tangan). Yen sampeyan luwih seneng ukuran sing disesuaikan, mula bakal disambut. Bahan gelang gelang yaiku nilon utawa poliester. Logo kasebut bisa dicithak silkscreen, sublimated, anyaman lan liya-liyane.     Kanggo nggawe logo sampeyan pinunjul, teka menyang sampeyan minangka pilihan sing paling apik. Minangka panyedhiya layanan mandeg, kita bakal nawakake sak produk kalebu pengepakan. Hubungi kita saiki, aja nganti kesempatan ilang.