Winders Kabel PVC sing alus

Winders Kabel PVC Lembut migunani yen sampeyan ngisi daya ponsel utawa ngresiki omah. Dheweke digawe dening wadhah PVC Soft kanthi kabel wesi sing dipasang kanggo mbenakake kabel. Kita duwe cetakan sing ana kanthi bentuk lan warna sing lucu ing 2D utawa 3D, sing logo sampeyan bisa dicithak utawa diukir ing ...


Detail Produk

Winders Kabel PVC Lembut migunani yen sampeyan ngisi daya ponsel utawa ngresiki omah. Dheweke digawe dening wadhah PVC Soft kanthi kabel wesi sing dipasang kanggo mbenakake kabel. Kita duwe cetakan sing ana kanthi bentuk lan warna sing lucu ing 2D utawa 3D, sing logo sampeyan bisa dicithak utawa diukir ing sisih ngarep utawa mburi winder kabel. Desainer nggawe Winders Cable PVC Soft ora mung gampang lan gampang, nanging uga menehi gayane luwih akeh elemen lan nggawe Winders Cable PVC Soft dadi apik lan apik.

Winders Kabel PVC Lembut ora mung alat kanggo ngresiki ruangan sampeyan nanging uga dekorasi kanggo ndandani jagad sampeyan. Logo sampeyan disambut kanggo karakter anyar kanggo nerangake ide lan konsep sampeyan. Nalika sampeyan metu, Winders Cable PVC Soft iku gampang digawa kanggo panggunaan ruangan. Sampel bakal siyap sajrone 7 dina lan produksi udakara 15 ~ 20 dina. Biaya cetakan gratis kanggo barang sing wis ana, lan biaya cetakan cilik kanggo desain anyar. Luwih becik nggunakake Winders lan Pemegang Kabel PVC Soft nalika ngresiki kamar, utawa ngresiki tas sampeyan supaya ora ana gangguan.

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck 2D utawa 3D
  • Werna: Warna latar mburi bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Kabeh jinis, Logo bisa dicithak, dipasang, Laser terukir lan ora
  • Pilihan lampiran umum: Kawat wesi sing ditutupi lan liya-liyane
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita