Winders Kabel PVC sing alus

Winders Kabel PVC sing alus mbiyantu nalika ngisi daya ponsel utawa ngresiki omah. Dheweke digawe dening wadhah PVC sing alus kanthi kawat wesi sing dipasang kanggo ndandani kabel. Kita duwe cetakan sing ana kanthi bentuk lan warna sing lucu ing 2D utawa 3D, sing logo sampeyan bisa dicithak utawa diukir ing ...


Detail Produk

Winders Kabel PVC sing alus mbiyantu nalika ngisi daya ponsel utawa ngresiki omah. Dheweke digawe dening wadhah PVC sing alus kanthi kawat wesi sing dipasang kanggo ndandani kabel. Kita duwe cetakan sing ana kanthi bentuk lan warna sing lucu ing 2D utawa 3D, sing logo sampeyan bisa dicithak utawa diukir ing sisih ngarep utawa mburi winder kabel. Desainer nggawe Winders Cable PVC Soft ora mung trep lan gampang, nanging uga menehi gaya luwih akeh elemen lan nggawe Winders Cable PVC Soft dadi apik lan apik.

Winders Kabel PVC Lembut ora mung alat kanggo ngresiki ruangan sampeyan nanging uga dekorasi kanggo ndandani jagad sampeyan. Logo sampeyan disambut kanggo karakter anyar kanggo nerangake ide lan konsep sampeyan. Nalika metu, Winders Kabel PVC Soft gampang digawa kanggo keperluan ruangan. Sampel bakal siyap sajrone 7 dina lan produksi udakara 15 ~ 20 dina. Biaya cetakan gratis kanggo barang sing ana, lan biaya cetakan cilik kanggo desain anyar. Luwih becik nggunakake Winders lan Pemegang Kabel PVC Soft nalika ngresiki kamar, utawa ngresiki tas sampeyan supaya ora ana gangguan.

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck 2D utawa 3D
  • Werna: Warna latar mburi bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Kabeh jinis, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora
  • Pilihan lampiran umum: Kawat wesi sing ditutupi lan liya-liyane
  • Pengepakan: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita