Pemegang Minuman Neoprene

Pemegang Minuman Neoprene Uga dikenal minangka koozie, bisa adhem, wadhah botol, wadhah Bir. Digawe saka bahan neoprene 3mm-5mm. Entheng. Sing duwe kaleng cilik bisa ngemot 12 kaleng OZ kaleng Cola / bir / sprite utawa omben-omben liyane. Ukuran luwih gedhe kanggo botol kaca utawa omben plastik. Bahane yaiku ...


Detail Produk

Pemegang Minuman Neoprene

Uga dikenal minangka koozie, bisa adhem, wadhah botol, wadhah Bir. Digawe saka bahan neoprene 3mm-5mm. Entheng. Sing duwe kaleng cilik bisa ngemot 12 kaleng OZ kaleng Cola / bir / sprite utawa omben-omben liyane. Ukuran luwih gedhe kanggo botol kaca utawa omben plastik. Bahan kasebut cukup kandel kanggo nyegah owah-owahan suhu cair kanthi cepet. Paling apik kanggo kompetisi olahraga / nggunakake mobil / kegiatan njaba utawa acara liyane sing beda kanggo nggawa omben-omben, supaya suhu omben-omben luwih cedhak sadurunge sampeyan dileksanakake. Banjur sampeyan bisa entuk omben-omben rasa sing luwih enak. Lan iku anti-kejut, wedang botol kaca ora bakal gampang rusak sawise dipasang ing wadhah iki. Bahan jinis iki bisa dicuci, gampang dibersihake, anti banyu, bisa dienggo lan awet.

Spesifikasi

  •    Bahan: neoprene ketebalan 3-5mm
  •    Desain: Gaya sing ana utawa bentuk sing disesuaikan, kaya Kaos.
  •    Logo: Print silkscreen / logo transfer panas.
  •    Lampiran: Plastik / logam pancing utawa cincin pamisah logam. Uga bisa nggawe gagang ekstra. Banjur bisa nggawe wedang gampang digawa.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita