Pemegang Minuman Neoprene

Pemegang Minuman Neoprene Uga dikenal minangka koozie, bisa adhem, wadhah botol, wadhah Bir. Digawe saka bahan neoprene 3mm-5mm. Ringan. Sing duwe kaleng cilik bisa ngemot 12 kaleng OZ kaleng Cola / bir / sprite utawa omben-omben liyane. Ukuran luwih gedhe kanggo botol kaca utawa omben-omben plastik. Bahane yaiku ...


Detail Produk

Pemegang Minuman Neoprene

Uga dikenal minangka koozie, bisa adhem, wadhah botol, wadhah Bir. Digawe saka bahan neoprene 3mm-5mm. Ringan. Sing duwe kaleng cilik bisa ngemot 12 kaleng OZ kaleng Cola / bir / sprite utawa omben-omben liyane. Ukuran luwih gedhe kanggo botol kaca utawa omben-omben plastik. Bahan kasebut cukup kandel kanggo nyegah owah-owahan suhu cair kanthi cepet. Paling apik kanggo kompetisi olahraga / panggunaan mobil / kegiatan njaba utawa acara liyane sing beda kanggo nggawa omben-omben, supaya suhu omben-omben luwih cedhak sadurunge sampeyan dileksanakake. Banjur sampeyan bisa entuk omben-omben rasa sing luwih enak. Lan iku anti-kejut, wedang botol kaca ora bakal gampang rusak sawise dipasang ing wadhah iki. Bahan jinis iki bisa dicuci, gampang dibersihake, anti banyu, bisa dienggo lan awet.

Spesifikasi

  •    Bahan: neoprene ketebalan 3-5mm
  •    Desain: Gaya sing ana utawa bentuk sing disesuaikan, kaya Kaos.
  •    Logo: Print silkscreen / logo transfer panas.
  •    Lampiran: Plastik / logam pancing utawa cincin pamisah logam. Uga bisa nggawe gagang ekstra. Banjur bisa nggawe wedang gampang digawa.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita