Nampa dhuwit recehan sing dipersonalisasi kanthi rega sing kompetitif kanthi nilai sing bisa dideleng Saben koin tantangan duwe desain unik sing kalebu organisasi sing diwakili, kaya kanggo cabang militer, unit individu, klompok khusus lan uga misi khusus. Anggota layanan dikenal nggawe koleksi koin koin ing wayah militer. Dheweke rumangsa bangga lan duwe rasa kekuwatan nalika nampilake macem-macem koin.   Wiwit taun 1984, pabrik kita nyedhiyakake jutaan koin tantangan militer kanthi kepuasan 100%, koin kita nuduhake 90% pasar Eropa lan Amerika Serikat. Koin tantangan wis disesuaikan kanthi cocog karo spesifikasi sing tepat. Kanggo fleksibilitas desain sing sejati, sampeyan bisa milih koin siji utawa loro kanthi warna ing siji utawa loro-lorone. Yen sampeyan duwe ide sing pengin dicoba, bareng karo kita, kita kerja bareng sampeyan kanggo mesthekake yen desain sampeyan kabeh pengin!   Spesifikasi ● Bahan: paduan seng, kuningan, perak perak ● Ukuran umum: 38mm / 42mm / 45mm / 50mm ● Werna: imitasi hard imitasi, enamel alus utawa ora ana warna ● Rampung: mengkilap / matte / antik, efek nada utawa pangilon loro, polesan 3 sisih ● Ora ana watesan MOQ ● Paket: tas gelembung, kantong PVC, kotak beludru mewah, kothak kertas, duwit receh, ditempelake kanthi bathi 2