Kripik Poker

Kripik poker sing dikustomisasi nyedhiyakake para pelanggan kemampuan kanggo nggawe macem-macem chip. Bisnis, organisasi sipil, lan individu bisa ngerti dhewe nganggo chip poker khusus. Kripik poker sing disesuaikan bisa kalebu jeneng, nomer telpon, alamat, logo, promosi ...


Detail Produk

Kripik poker

Kripik poker sing dikustomisasi nawakake para pelanggan kemampuan kanggo nggawe chip dhewe. Bisnis, organisasi sipil, lan individu bisa ngerti dhewe nganggo chip poker khusus. Kripik poker sing disesuaikan bisa kalebu jeneng, nomer telpon, alamat, logo, pesen promosi lan slogan utawa desain khusus liyane. Iki bisa digunakake kanggo promosi bisnis ing wilayah kayata klub, hotel, bar, pusat blanja lan game ing omah. Kanggo materi ABS, kita bisa nggawe bolongan lan nambah rantai. Banjur bisa entuk gantungan kunci chip poker.

Spesifikasi

  •    Bahan: Akrilik, ABS, Clay.
  •    Bobot: 2-18g. Yen pengin chip luwih abot, kita bisa nambah chip wesi ing chip daging babi. Kripik ing njero gratis.
  •    Ukuran Standar: 40 * 3.3mm, 45 * 3.3mm.
  •    Proses logo: layar sutra, emas utawa perak stampede panas, stiker cetak. (stiker laser / stiker bias FR / stiker nggilap / stiker materi)
  •    Gaya: diced, cocog, flush kraton utawa desain khusus.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita