Coasters PVC alus

Gunakake Soft Coasters PVC kanggo nglindhungi meja lan mejo lan cangkir. Iki nggawe urip sampeyan luwih mewah lan sedhep. Coasters biasane digunakake ing bar, Jamuan, kulawarga lan partai. Kita mesthi nggawe pilihan Coasters kanthi Soft PVC, silikon, Logam, kayu utawa kertas. The Soft PVC Coasters t ...


Detail Produk

Gunakake Soft Coasters PVC kanggo nglindhungi meja lan mejo lan cangkir. Iki nggawe urip sampeyan luwih mewah lan sedhep. Coasters biasane digunakake ing bar, Jamuan, kulawarga lan partai. Kita mesthi nggawe pilihan Coasters kanthi Soft PVC, silikon, Logam, kayu utawa kertas. Coasters PVC Soft minangka sing paling populer amarga karakteristik anti banyu. Kanggo nyekeli cangkir, gelas, utawa cangkir nganggo cairan, Pebalap PVC sing Apik bisa ora udan lan suwene ora suwe. Kanthi materi Soft PVC sing fleksibel, Coasters PVC alus ora bakal pecah yen petugas mudhun saka meja utawa meja. Coasters PVC alus luwih gampang dilebokake logo warna ing sisih ngarep utawa mburi, kanthi proses embossed, debossed, warna, proses cetakan utawa ukir. PVC Coasters sing alus bisa dadi desain tunggal, 2 potong, 3 potong utawa jumlah saben set kanggo dikemas.

Pewarna PVC sing empuk murah kanthi kualitas apik, warna-warni warna, lan desain sing jelas, saengga bisa kanggo promosi utawa souvenir sing tetep suwe. Wangun umum saka Soft PVC Coasters yaiku bunder utawa persegi, ukurane udakara 80 ~ 100 mm, nanging wujud lan ukuran sing sampeyan jaluk mesthi kasedhiya kanthi jumlah sithik pangisian daya. Coasters PVC Soft kita digawe kanthi bahan PVC Soft sing ramah lan lingkungan, bisa disedhiyakake kanthi cepet kanthi rega uga kualitas sing cukup.

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih siji utawa dobel
  • Werna: Warna latar mburi bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Kabeh jinis, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan liya-liyane
  • Pilihan lampiran umum: Ora ana lampiran utawa sing disesuaikan
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita