Magnet Kulkas PVC sing alus

Saben kulawarga duwe kulkas ing jaman saiki. Sisih kulkas minangka papan kanggo nuduhake tresnane lan nggawe urip sampeyan luwih apik lan warna, kanthi macem-macem magnet kulkas. Magnet Kulkas PVC alus minangka barang sing paling cocog kanggo nuduhake ide kanthi warna sing padhang., Lan kanggo nglindhungi kulkas sampeyan ...


Detail Produk

Saben kulawarga duwe kulkas ing jaman saiki. Sisih kulkas minangka papan kanggo nuduhake tresnane lan nggawe urip sampeyan luwih apik lan warna, kanthi macem-macem magnet kulkas. Magnet Kulkas PVC sing empuk minangka barang sing paling cocog kanggo nuduhake ide kanthi warna sing padhang., Lan kanggo nglindhungi lemari es sampeyan supaya dilarani barang-barang sing angel kayata magnet kulkas logam. Desain kasebut bisa uga 2D utawa 3D kanthi warna sing diisi, logo Embossed utawa debossed kanthi maneka warna. Magnet kulkas Soft PVC uga alat sing apik kanggo ngiklanake merek, ide utawa konsep sampeyan, utamane tokoh kartun sing paling populer ing saindenging jagad.

Sampeyan bisa duwe fungsi liyane saka magnet PVC sing alus kanthi lampiran sing beda, kaya bukaan botol, kaca, wadhah bingkai, kait, buku cathetan, papan putih lan liya-liyane.syarat s. Bahan kita ramah lan lingkungan, bisa memenuhi standar tes relatif saka AS utawa Eropa.

Spesifiktions:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih siji utawa pindho
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Kabeh jinis bentuk disambut, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora ana
  • Lampiran: Magnet kuat, Magnet empuk, pembuka botol, kait, papan, pena lan liya-liyane miturut sarat klien
  • Pengepakan: 1 pc / Gelembung, utawa tindakake pandhuane.
  • MOQ: 500 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita