Nampa pin khusus kanthi rega murah kanthi nilai sing dirasakake   Yen sampeyan pengin kualitas ndhuwur lan prices murah ing lapel pins, katon ora luwih saka Pretty mengilap.Wiwit taun 1984, kita wis nulungi ewonan pelanggan ing saindenging jagad nggawe pin kualitas kanggo acara apa wae.Ora preduli sampeyan butuh pin militer, pin akademik, pin kesadaran, lencana polisi, pin dagang, pin layanan, pin agama, pin liburan, pin penghargaan lan liya-liyane, kirimake desain sampeyan, kita bakal menehi rekomendasi kanggo nyukupi panjaluk & anggaran sampeyan. .   Gaya kasedhiya: ● Pin lapel enamel keras (pin cloisonné) - Rampung kaya perhiasan lan awet, warna bisa disimpen nganti 100 taun tanpa ngganti ● Pin lapel enamel keras imitasi (cloisonné imitasi) – Klasik lan paling padhang, cara produksi paling disenengi kanggo pin Olimpiade ● Pin lapel enamel alus tembaga - Kualitas dhuwur lan biaya sing luwih murah ● Pin lapel enamel alus wesi - Kualitas dhuwur katon kanthi biaya paling murah ing proses pewarnaan ● Die disabetake tanpa pin lapel werna - Kasedhiya kanggo macem-macem pagawean ● Pin lapel enamel alus sing diukir foto - Luwih tipis lan luwih entheng ing bobot unit, pilihan sing paling apik kanggo desain ukuran gedhe ● Pin lapel printing silkscreen - Presentasi warna sing paling akurat ● Pin lapel printing offset – Maksimal nyimpen rincian logo asli uga nampilake werna gradien ● Die casting zinc alloy/pewter lapel pins – efek 3D banget Bahan: kuningan, tembaga, wesi, paduan seng, timah, aluminium, wesi tahan karat Aksesoris lapel pin opsional: pos nganggo kopling kupu-kupu, sekrup & nut, magnet, pin pengaman, tie-tack, lsp. Pin khusus kasedhiya: pin kelip-kelip, pin karo dangle, pin sliding, pin puzzle, pin spinning, pin luminous, pin obah, pin glittering, bobbing pin sirah Referensi packing: kertu kertas karo tas, kothak plastik, kantong beludru, kothak kertas, kothak beludru 1