Nampa pin khusus kanthi rega murah kanthi regane dhuwur   Yen sampeyan pengin kualitas paling apik lan rega paling murah ing pin lapel, aja katon luwih becik tinimbang Pretty Shiny. Wiwit taun 1984, kita wis mbantu ewonan pelanggan ing saindenging jagad nggawe pin kualitas kanggo acara apa wae. Ora prelu sampeyan butuh pin militer, pin akademik, pin kesadharan, lencana polisi, pin dagang, pin layanan, pin religius, pin liburan, pin penghargaan lan liya-liyane, kirimake desain menyang kita, kita bakal menehi rekomendasi kanggo memenuhi panjaluk & anggaran sampeyan .   Gaya sing kasedhiya: ● Pin kelopak enamel keras (pin cloisonné) - Perhiasan kaya lan tahan lama, warna bisa disimpen 100 taun tanpa ganti ● Tiruan pin lapel enamel keras (tiruan cloisonné) - Klasik lan paling padhang, cara produksi sing paling disenengi kanggo pin Olimpiade ● Pin lapel enamel alus perunggu - Kwalitas lan regane luwih murah ● Pins lapel enamel alus wesi - Katon kualitas kanthi biaya paling murah sajrone proses pewarnaan ● Mati disabetake tanpa pin lapel warna - Kasedhiya kanggo macem-macem pagawean ● Pin kelop enamel lembut sing ana etik foto - Lancip lan luwih entheng ing bobot satuan, pilihan sing paling apik kanggo desain ukuran gedhe ● Pin lapel pencetakan silkscreen - Presentasi warna paling akurat ● Offset pin lapel printing - Maksimal supaya rincian logo asli uga ditampilake warna gradien ● Matine pin casting alloy seng / pewter lapel - Efek 3D sing apik banget   Materi: kuningan, tembaga, besi, paduan seng, pewter, aluminium, wesi tahan karat Aksesoris pin lapel opsional: kirim nganggo kopling kupu-kupu, sekrup & kacang, magnet, pin keselamatan, tali tali, lsp. Pin khusus kasedhiya: pin sumunar, pin kanthi gantung, pin geser, pin puzzle, pin spinning, pin bercahaya, pin obah, pin glittering, bobbing pin kepala Referensi Paket: kertu kertas karo tas, kothak plastik, kantong buludru, kothak kertas, kothak beludru 1