Gantungan kunci PVC alus

Gantungan kunci PVC alus populer ing saindenging jagad. Pangguna yaiku wong diwasa lan bocah. Produk bisa disedhiyakake ing wektu sing cendhak kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup kanggo kabeh jinis acara sing pengin dituduhake logo utawa ide liwat barang gantungan kunci cilik.


Detail Produk

Gantungan kunci PVC alus populer ing saindenging jagad. Pangguna yaiku wong diwasa lan bocah. Produk bisa disedhiyakake ing wektu sing cendhak kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup kanggo kabeh jinis acara sing pengin dituduhake logo utawa ide liwat barang gantungan kunci cilik. Bisa digunakake ing kabeh jinis kesempatan, kanggo merek terkenal, barang promosi, olahraga, hiburan, pendidikan lan liya-liyane. Bahan PVC Soft awak utama karo kabeh jinis lampiran gantungan kunci, ramah lingkungan, bisa ngliwati Amerika Serikat utawa Eropa. standar testing. Part PVC Soft bisa digawe menyang kabeh jinis wangun lan ukuran miturut panjalukan customer. Kabeh warna Pantone kasedhiya, macem-macem warna bisa digayuh ing item sing padha, lan rincian bisa ditampilake miturut desain sampeyan uga. Karakteristik Softness bakal nglindhungi rincian lan supaya goresan, supaya ora babras awak lan liyane.

Spesifikasi:

  • Bahan : Soft PVC
  • Motif: Die Struck ing 2D utawa 3D ing sisih siji utawa pindho
  • Werna: Kabeh Werna Pantone kasedhiya, Akeh warna ing item sing padha
  • Pilihan Lampiran Umum: Langsung ring, Key ring, Metal links, Strings, Ball chain lan etc.
  • Packing: 1 pc/polybag, utawa miturut request customer
  • MOQ: 100 pcs

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita