Gantungan Kunci PVC sing alus

Gantungan kunci PVC sing empuk misuwur ing saindenging jagad. Pangguna diwasa lan bocah. Produk bisa disedhiyakake kanthi cepet kanthi rega sing berkualitas lan cukup kanggo kabeh jenis acara sing pengin ditampilake logo utawa ide liwat item kunci cilik. Bisa digunakake ing kabeh ...


Detail Produk

Gantungan kunci PVC sing empuk misuwur ing saindenging jagad. Pangguna diwasa lan bocah. Produk bisa disedhiyakake kanthi cepet kanthi rega sing berkualitas lan cukup kanggo kabeh jenis acara sing pengin ditampilake logo utawa ide liwat item kunci cilik. Bisa digunakake ing macem-macem acara, kanggo merek terkenal, barang promosi, olahraga, hiburan, pendhidhikan lan liya-liyane. Bahan utama bahan Soft PVC kanthi kabeh jinis lampiran kunci utama, grapyak kanggo lingkungan, bisa ngliwati Amerika Serikat utawa Eropa standar tes. Sisih Pvc Soft bisa digawe kabeh jinis lan ukuran miturut panjaluk pelanggan. Kabeh warna Pantone kasedhiya, macem-macem warna bisa dicapai ing item sing padha, lan rinciane uga bisa dituduhake miturut desain sampeyan. Karakteristik Lembut bakal nglindhungi rincian lan nyegah goresan, supaya ora nglarani awak lan prekara liya.

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck ing 2D utawa 3D ing sisih siji utawa dobel
  • Werna: Kabeh Warna Pantone kasedhiya, Akeh warna ing item sing padha
  • Pilihan Lampiran Umum: Dering Langsung, Dering tombol, Link logam, String, Rantai bola lan liya-liyane.
  • Pengepakan: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita