Ornamen Akrilik, Tag lan liya-liyane

Ornamen Akrilik, Tag lan liya-liyane. Item hadiah ide sing cocog kanggo penjualan, souvenir, pariwara, promosi. Kanthi transparansi sing apik, katon mewah. Kaca gampang pecah, mula produk akrilik minangka sing paling apik. Lan mbandhingake karo kaca, akrilik luwih entheng, lan luwih gampang entuk bentuk. Lan bebas cetakan ch ...


Detail Produk

Ornamen Akrilik, Tag lan liya-liyane

Item hadiah ide sing cocog kanggo penjualan, souvenir, pariwara, promosi. Kanthi transparansi sing apik, katon mewah. Kaca gampang pecah, mula produk akrilik minangka sing paling apik. Lan mbandhingake karo kaca, akrilik luwih entheng, lan luwih gampang entuk bentuk. Lan gratis biaya cetakan nanging kanthi bentuk sing disesuaikan. Kanthi kaluwihan kasebut, produk akrilik saya misuwur, utamane ing Jepang. Anime misuwur, akeh produk pinggiran digawe saka akrilik.

Hubungi kita kanggo nggawe desain sampeyan dhewe.

Spesifikasi

  •    Proses logo: Percetakan UV / Percetakan PET / Pencetakan silkscreen / lebokake kertas cetak
  •    MOQ: 100 pcs
  •    Ukuran: Waca panjaluk pelanggan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita