Klamben sing nyengsemake kudu bebarengan karo manset utawa bilah pribadi. Iki minangka hadiah sing cocog kanggo dina bapak, wisuda, mengeti, ulang taun, manten utawa kaya apa wae hadiah kanggo pria. Pangguna bisa nyelehake manset ing klambi, klambi utawa klambi resmi kanggo digunakake saben dina utawa acara, dene siji pc bar bisa dadi koleksi saben wong. Hadiah Cantik sing Cilik duwe pengalaman 36 taun sajrone ngasilake pirang-pirang manset lan bar dasi, gaya bisa klasik, mode, mewah, sederhana kaya sing sampeyan karepake. Proses plating lan ngisi warna bakal nggawe padhang item kasebut awet, luwih-luwih, desain terbuka paling anyar sing kasedhiya bisa dipilih.   Spesifikasi: ● Mbukak desain kanggo pilihan ● Bentuk, materi, ukuran, warna sing disesuaikan ● Werna: dhasar nganggo plating, permukaan nganggo lukisan, isi warna, cetakan ● Logo: Stamping, Casting, Photo etched, Ukiran, dicithak, stiker epoksi. ● Paket: 1 pcs / polybag, kemasan kothak hadiah kasedhiya utawa miturut kebutuhan pelanggan