Cangkir Lipat Silikon

Apa sampeyan wis seneng duwe cangkir sing resik lan sehat kanggo ngombe kanthi gampang nalika mlaku-mlaku, kemah, plancongan bisnis, plancongan ing njobo karo kulawarga utawa kanca? Saiki Piala lan Botol Silikon lempitan lan portebel nggawe kasunyatan kasebut. Gelas lan botol silikon digawe ing sma ...


Detail Produk

Apa sampeyan wis seneng duwe cangkir sing resik lan sehat kanggo ngombe kanthi gampang nalika mlaku-mlaku, kemah, plancongan bisnis, plancongan ing njobo karo kulawarga utawa kanca? Saiki Piala lan Botol Silikon lempitan lan portebel nggawe kasunyatan kasebut. Cangkir lan botol silikon digawe kanthi ukuran cilik kanthi kabeh jinis lampiran kayata senar, tali, cincin kunci, rantai kunci, pancing lan liya-liyane, luwih gampang dilebokake ing tas utawa kanthong. Bahan silikon bahan panganan aman, cangkir silikon lan botol dilipat lan dilebokake ing tas utawa kanthong supaya sisih njero tetep resik lan sehat. Desain kasebut bisa maneka warna lan ukuran, logo lan warna sing beda-beda nggawe cangkir lan botol silikon sing apik, apik banget lan apik. Pancen trep lan apik banget yen nggunakake cangkir lan botol silikon ora preduli ing njaba ruangan utawa njero ruangan. Gelas lan botol silikon minangka alat kanggo urip saben dinane lan uga barang sing apik banget kanggo promosi, bisnis, hadiah, souvenir lan liya-liyane.

Specifications:

  • Bahan: Bahan silikon bahan panganan (BRA lan Phthalate gratis)
  • Desain lan ukuran: 2D utawa 3D, Gratis cetakan cetakan kanggo desain sing ana,
  • desain khusus disambut.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa adhedhasar sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, timbul utawa debossed nganggo utawa tanpa warna
  • diisi
  • Lampiran: String, Straps, ring key, chain key, hooks utawa tindakake karo pelanggan
  • panjaluk
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: 200 pcs utawa kena lampiran

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita