Kantong Dompet Koin Silikon & Silikon

Dhuwit recehan lan aksesoris liyane penting nanging ora gampang digoleki, lan ora resik kanggo dilebokake langsung ing tas, sawetara bakal cilaka utawa goresan kanggo nyelehake. Kasus koin silikon kanthi ukuran cilik lan macem-macem bentuk lucu minangka barang kanggo ngatasi masalah. Dheweke digawe ing ...


Detail Produk

Dhuwit recehan lan aksesoris liyane penting nanging ora gampang digoleki, lan ora resik kanggo dilebokake langsung ing tas, sawetara bakal cilaka utawa goresan kanggo nyelehake. Kasus koin silikon kanthi ukuran cilik lan macem-macem bentuk lucu minangka barang kanggo ngatasi masalah. Dheweke digawe kanthi bahan silikon berkualitas tinggi lan penutupan ritsleting utawa penutupan logam, bisa nyekel koin lan aksesoris kanthi beda. Kanggo nggawe kasus kanthi ukuran gedhe kaya tas tangan, yaiku tas silikon sing digunakake kanthi gampang ing saben dinane. Werna latar mburi lan warna logo sing apik bisa cocog karo warna PMS miturut kebutuhan pelanggan, lan ngiklanake ide lan konsep para penggalangan dana. Kasus koin silikon lan tas silikon kuat, awet supaya bisa digunakake suwene. Tahan banyu supaya bisa digunakake nalika udan, supaya mobil, omah lan papan liyane udan ora udan. Kantong silikon ramah lingkungan lan lingkungan kanggo ngliwati standar uji coba saka AS utawa Eropa, saengga bisa digunakake kanggo nggawa panganan lan bumbu.

Specifications:

  • Bahan: silikon berkualitas tinggi, alus, ramah lingkungan lan ora beracun
  • Desain: logo 2D, 3D ing njaba, bentuk bisa disesuaikan
  • Ukuran: Kurang saka 100 mm, utawa disesuaikan
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa nuruti sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, embossed, debossed, isi warna lan liya-liyane
  • Lampiran: Tutup logam, Langsung ring, Keyrings, gantungan kunci, pancing utawa tindakake
  • pandhidhikan sampeyan
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: 500 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita