Kothak Pensil & Kasus Pensil

Pensil, penghapus, penguasa, alat tulis pancen angel ditemokake ing tas sekolah, lan uga butuh papan? Dadi sampeyan butuh potlot utawa kanthong, bisa mbantu sampeyan supaya kabeh alat tulis ing sak papan, entuk sing sampeyan karepake kanthi cepet. Kita duwe macem-macem jinis tas potlot, kantong OEM / ODM ...


Detail Produk

Pensil, penghapus, penguasa, alat tulis pancen angel ditemokake ing tas sekolah, lan uga butuh papan? Dadi sampeyan butuh potlot utawa kanthong, bisa mbantu sampeyan supaya kabeh alat tulis ing sak panggonan, langsung entuk apa sing sampeyan karepake.

Kita duwe macem-macem jinis tas potlot lan kanthong, kabeh OEM / ODM, kalebu kantong pensil VC, kasus potlot multifungsi, tas pensil katun, kasus potlot jeli, kasus potlot EVA, kantong plastik pensil PVC, lsp.

Katrangan:

  •  Desain sing beda-beda nyukupi kabutuhan sing beda-beda, cocog kanggo keperluan kantor & sekolah.
  •  Ora beracun, bebas ambu, efek tutul alus, anti banyu
  •  Pengerjaan sing apik & desain praktis, kualitas, gampang dibukak lan ditutup
  •  Patut karo standar tes EN-71, REACH, CPSIA lan ASTM
  •  Hadiah apik tenan kanggo bocah / bocah wadon / bocah lanang / siswa, kayata ulang taun, Natal, hadiah pujian utawa bali menyang pasokan sekolah

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita