Tarik Zipper PVC sing alus

Penarik Zipper PVC sing alus minangka salah sawijining produk utama saka Hadiah Cantik. Penarik Zipper PVC sing alus digawe kanthi teknik die casting ing 2D utawa 3D, kanggo nggawa logo lan desain kanthi apik ing barang cilik. Wong bisa nggunakake penarik Zipper PVC sing lembut ora mung kanggo klambi, nanging uga ...


Detail Produk

Penarik Zipper PVC sing alus minangka salah sawijining produk utama saka Hadiah Cantik. Penarik Zipper PVC sing alus digawe kanthi teknik die casting ing 2D utawa 3D, kanggo nggawa logo lan desain kanthi apik ing barang cilik. Wong bisa nggunakake penarik Zipper PVC sing alus ora mung ing klambi, nanging uga ing tas, koper, tutup, label tombol, lan liya-liyane sing nggunakake ritsleting. Kabeh rincian bisa disesuaikan, bentuk sing fleksibel lan logo warna-warni nggawe barang statis luwih jelas lan apik, nuduhake merek, ide lan konsep sampeyan kanthi elemen sing gampang.

Bebarengan karo wektu sing suwe, luwih akeh wong sing peduli karo masalah lingkungan. Penarik Zipper PVC Lembut digawe kanthi bahan sing ramah kanggo ngliwati standar uji coba saka institusi AS utawa Eropa, kanggo memenuhi tuntutan sing beda saka para pelanggan.

Spesifiktions:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih siji utawa pindho
  • Werna: Warna bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Kabeh jinis bentuk disambut, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora ana
  • Pilihan lampiran umum: pancing, senar, dering tombol utawa kanggo mlebu karo pelanggan
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita