Penghapus

Penghapus iku penting kanggo laci alat tulis utawa kothak potlot, sing bakal ngilangi kegagalan lan kabeh kesalahan sing sampeyan lakoni nganti saiki. Penghapus minangka aksesoris meja sing penting kanggo siswa lan bisa digunakake nalika nggambar, sketsa utawa mbenerake apa-apa. Kabeh penghapus promosi kanggo ...


Detail Produk

Penghapuss penting kanggo laci alat tulis utawa potlot, sing bakal ngilangi kegagalan lan kabeh kesalahan sing sampeyan lakoni nganti saiki. Penghapuss minangka aksesoris meja sing penting kanggo siswa lan bisa digunakake nalika nggambar, sketsa utawa mbenerake apa-apa.

Kabeh penghapus promosi kanggo bocah digawe saka bahan sing ora beracun, mula sampeyan ora prelu kuwatir yen bocah padha alangan. Bahan Non-Racun 100%, tundhuk karo standar tes EN71, CPSIA, ASTM, REACH. Desain khusus lan macem-macem jinis paket kasedhiya.

Fitur:

  •    Cocog kanggo kabeh umur
  •    Rega sing wajar
  •    Ketemu kekiatan saben dina
  •    Bahan TPR sing ora beracun
  •    Sambutan layanan OEM

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita