Kewan-kewan kasebut pancen apik banget, lan host pengin njupuk kéwan kéwan sing apik banget nalika metu. Tanpa asu lan krah, segawon bisa uga menyang endi wae sing dikarepake. Mula, krah lan tali asu minangka aksesoris hewan peliharaan sing cocog, sing bisa digunakake kanggo latihan, mlaku-mlaku, ngontrol, identifikasi, mode, hadiah promosi, utawa tujuan liyane. Bahan sing kasedhiya yaiku tiruan tali nilon kanthi anyaman / satin / kain lan tali. Jahit tali kain sing lembut banget nganggo tali nilon tiruan kanthi titik reflektif + kulit PU. Bahan saka tali kudu awet, mula tali nilon tiruan minangka pilihan sing cocog. Uga, macem-macem aksesoris bisa dipilih kayata safety buckle, gesper sing bisa disetel, slider plastik, hook carabineer lan aksesoris khusus liyane. Utawa yen sampeyan bisa nambah aksesori khusus sing ora fungsional liyane, ora apa-apa.   Babagan logo, macem-macem proses bisa dipilih kalebu silkscreen, print offset, logo sublimated utawa anyaman. Dawane duwe ukuran standar, nanging yen duwe ukuran sing disesuaikan, mula bakal disambut. Yen sampeyan isih durung mangu-mangu, coba wenehake saran profesional. Mungkasi ragu-ragu lan hubungi kita langsung.