Gelang Silikon lan Gelang Tangan

Gelang silikon & gelang tangan khusus minangka barang promosi larang regane digunakake kanggo penggalangan dana, kegiatan lan kegiatan amal. Digawe saka bahan silikon 100%, wektu pengiriman sing awet lan ora beracun.


Detail Produk

Gelang Silikonlan gelang tangan minangka produk utama, sing luwih populer ing saindenging jagad. Gelang silikon misuwur kanthi kualitas premium lan karet silikon sing ramah lingkungan. Bahan silikon kalebu bahan lingkungan lan panganan, bisa nandhang suhu sithik utawa dhuwur, saenggaGelang Silikonlan gelang tangan bisa digunakake ing macem-macem panggonan lan kabeh musim. Gelang tangan silikon alus lan alus kanggo bocah-bocah, mula populer ing sekolah. Gelang silikon uga fleksibel lan cukup kuwat kanggo digunakake wong diwasa ing promosi utawa acara kayata olahraga, karnaval utawa pihak liyane. Logo sing beda bisa dipasang, debossed, nyithak utawa laser terukir miturut panjaluk sampeyan. Desain kasebut macem-macem kanggo memenuhi panjaluk liar sampeyan, kanggo nampilake konsep logo sampeyan, lan tahan lama nganti suwe. IngGelang Silikons lan gelang tangan biasane digawe ing ukuran umum kanggo bocah utawa wong diwasa, nanging uga disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.

 

Kanthi luwih saka 36 taun sejarah, pabrik kita bisa nyedhiyakake gelang tangan lan gelang silikon berkualitas tinggi kanthi cepet. Kita duwe pengalaman akeh babagan pesenan gedhe kanggoGelang Silikons lan gelang tangan, nanging ora prelu pesenan gedhe utawa pesenan mini disambut kapan wae. Kriya pabrik bakal diwenehake kanggo disetujoni sadurunge conto utawa produksi. Buruh kita profesional lan bocah-bocah wadon sing adol boso Inggris. Kita ngarepake priksaan sampeyan!

 

Spesifiktions:

  •  Bahan: silikon berkualitas tinggi
  • Ukuran: Ukuran normal 202 * 12 * 2 mm kanggo wong diwasa, 190 * 12 * 2 mm kanggo bocah. Ukuran khusus bisa ditampa.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, swirl, segmen, cemlorot ing peteng, warna sing luwih pas uga kasedhiya.
  • Logo: Logo bisa dicithak, embossed, debossed, tinta-gegandhengan, Laser terukir lan liya-liyane
  • Ora ana lampiran.
  • Pengepakan: 1 pc / polybag, utawa miturut permintaan pelanggan
  • MOQ: Ora ana watesan MOQ

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita