Rautan Pensil

Pengasah pensil minangka alat sing bisa nindakake tugas kanthi cepet lan efisien. Gaya pucuk potlot sing sampeyan butuhake, sing luwih cetha bakal mbantu sampeyan supaya bisa nggayuh. Ngasah potlot minangka produk sing dibutuhake kanggo bocah, ngasah plastik nganggo pisau logam.


Detail Produk

Pengasah pensil minangka alat sing bisa nindakake tugas kanthi cepet lan efisien. Gaya pucuk potlot sing sampeyan butuhake, sing luwih cetha bakal mbantu sampeyan supaya bisa nggayuh. Ngasah potlot minangka produk sing dibutuhake kanggo bocah, ngasah plastik nganggo pisau logam. Kanthi macem-macem jinis tajam potlot sing bisa dipilih, gampang golek opsi sing cocog karo kabutuhane, dadi hadiah sing apik kanggo bali menyang musim sekolah.

 

Fitur:

  •    Ngasah potlot kanthi warna campuran khusus bisa nyukupi kabutuhan sampeyan nalika suwene / sawayah-wayah.
  •    Penampilan karton sing lucu, bocah bakal luwih seneng lan seneng
  •    Plastik sing ramah lingkungan lan pisau logam sing aman ngidini sampeyan muter potlot kanthi luwih lancar.
  •    Ukurane cocog; bisa gampang dilebokake ing potlot, saku utawa tangan, atur ukuran sing dibutuhake.
  •    Cocog kanggo wong diwasa lan bocah sing digunakake ing sekolah, kantor, omah, proyek seni, lsp. Bebungah sing nyenengake sawise kegiyatan ing kelas sing apik.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita