Pembuka botol minangka alat inti kanggo hadiah promosi saiki lan pilihan hadiah kanggo pangguna bartender, hotel, kulawarga, supermarket utawa merek khusus, lan liya-liyane. Hadiah Cantik Nggilap ngasilake akeh pembuka botol kanthi macem-macem gaya, bahan, warna, bentuk lan ukuran miturut kesempatan lan tujuan sing beda. Kanggo nggayuh macem-macem panjaluk, kita duwe cetakan saka kualitas standar nganti paling dhuwur, sampeyan bisa milih laser utawa logo pencetakan langsung kanggo nggawe jinis unik dhewe, uga ditrima kanthi ngirim logo lan merek ing njaba kanthi menehi botol khusus openers saka kita.   Spesifikasi: Pilihan: Pembuka botol bir promosi, pembuka botol kertu kredit, pembuka botol digawe khusus, desain pembuka mbukak, Bahan sing kasedhiya: Bronze, Iron, alloy seng, stainless steel, Aluminium, lsp.  Ukurane: ukuran desain mbukak & ukuran khusus sing kasedhiya. Werna Plating: Emas, Perak, Gangsa, Nikel, Tembaga, Rhodium, Chrome, Nikel ireng, tembaga antik, perak antik, tembaga antik, emas Satin, perak Satin, warna plating ganda, lsp.  Logo: Stempel, Casting, foto terukir, Ukir, Dicet utawa Dicetak ing sisih utawa sisi loro, lsp. ● Macem-macem pilihan proses, macem-macem desain mbukak lan adat digawe kasedhiya. Pengepakan: Kemasan massal, kemasan kothak hadiah khusus utawa miturut panjaluk pelanggan