Pembuka botol minangka alat inti kanggo hadiah promosi saiki lan pilihan hadiah kanggo pangguna bartender, hotel, kulawarga, supermarket utawa merek khusus, lan liya-liyane. Hadiah Cantik Nggilap ngasilake akeh botol kanthi macem-macem gaya, bahan, warna, bentuk lan ukuran miturut kesempatan lan tujuan sing beda. Kanggo nggayuh macem-macem panjaluk, kita duwe cetakan wiwit saka kualitas standar nganti paling dhuwur, sampeyan bisa milih laser utawa logo pencetakan langsung kanggo nggawe jinis unik dhewe, uga ditampi ngirim logo lan merek ing njaba kanthi menehi botol khusus openers saka kita.     Spesifikasi: Pilihan: Pembuka botol bir promosi, pembuka botol kertu kredit, pembuka botol digawe khusus, desain pembuka mbukak. ● Bahan sing kasedhiya: Gangsa, Besi, Paduan seng, stainless steel, Aluminium, lsp. ● Ukuran: kasedhiya ukuran desain & ukuran khusus. ● Warna Plating: Emas, Perak, Gangsa, Nikel, Tembaga, Rhodium, Chrome, Nikel Ireng, tembaga Antik, perak Antik, tembaga Antik, emas Satin, perak Satin, warna plating ganda, lsp. ● Logo: Stempel, Casting, foto terukir, Ukir, Dicet utawa Dicetak ing sisih utawa sisi loro, lsp. ● Pilihan macem-macem proses, macem-macem desain mbukak lan adat digawe kasedhiya. ● Pengepakan: Kemasan massal, Kemasan kothak hadiah khusus utawa miturut panjaluk pelanggan