Apa sampeyan wis macet ing "segara mobil" lan kepingin ngerti tegese lencana gril mobil? Simbol logam ing mobil bisa dingerteni saben dina. Simbol sing beda tegese nilai lan tradhisi masarakat asli. Nalika sampeyan duwe mobil, kepiye supaya ora ana ing njaba lawang tanpa warna sing luntur dadi takon? Kita nyaranake materi enamel keras sing uga diarani cloisonné. Iki minangka salah sawijining bahan bubuk sing bisa njaga warna simbol supaya ora ana enteke. Saliyane enamel keras, pabrik uga duwe enamel hard imitasi, enamel alus, nyithak kanggo ngrampungake kabeh detail logo lencana mobil. Saben duwe kriya tangan sing luar biasa, sugeng rawuh ing pabrik kanggo nuduhake pilihan babagan cara paling apik kanggo nggawe lencana mobil sing ideal.   Specahan: ● Proses: Nyiyapake karya seni, ngukir cetakan, ndandani warna, ngobong kleisonn, mbentur, ngrakit, plating rak, mriksa kualitas ● Fitur: Lahan tahan lama, tahan panas, tahan banyu, anti minyak lan cairan anti-mobil ● Aplikasi: dekorasi mobil, souvenir utawa hadiah bisnis kanggo perusahaan organisasi. tyuk