Apa sampeyan wis macet ing "segara mobil" lan kepingin weruh makna lencana gril mobil?Simbol logam ing mobil bisa dideleng ing urip kita saben dina.Simbol sing beda-beda tegese nilai lan tradhisi wong asli.Yen sampeyan dadi pemilik mobil, kepiye carane njaga lawang ing njaba tanpa luntur warna dadi pitakonan?We Highly dianjurake sing hard materi lapisan untu kang atos kang uga disebut cloisonné.Iki minangka salah sawijining bahan bubuk sing bisa njaga warna simbol kanthi langgeng.Saliyane lapisan untu kang atos, pabrik kita uga duwe lapisan untu kang atos tiruan, lapisan untu kang alus, nyetak kanggo ngrampungake kabeh rincian logo lencana mobil.Saben karo pakaryan tangan sing luar biasa, rawuh ing pabrik kita kanggo nuduhake pilihan sampeyan babagan cara paling apik kanggo nggawe lencana mobil sing cocog.   Sspesifikasi: ● Proses: Nyiapake karya seni, cetakan engraving, ndandani werna, cloisonné burning, stoning, assembling, rak plating, mriksa kualitas ● Fitur: Lumahing awet, tahan panas, anti banyu, anti lenga lan cairan cuci mobil ● Aplikasi: dekorasi mobil, souvenir utawa hadiah bisnis kanggo perusahaan organisasi. tyuk