Bingkai Foto PVC sing Apik

Frame Photo PVC sing alus minangka alat sing apik banget kanggo nuduhake urip sing apik ora mung ing omah utawa mejo, nanging uga ing acara liyane kayata pameran utawa pertunjukan. Iki digawe kanthi bahan PVC alus, sing ekonomi lan lingkungan. Sipat awet mbantu nglindhungi foto, ora pecah kaya ...


Detail Produk

Frame Photo PVC sing alus minangka alat sing apik banget kanggo nuduhake urip sing apik ora mung ing omah utawa mejo, nanging uga ing acara liyane kayata pameran utawa pertunjukan. Iki digawe kanthi bahan PVC alus, sing ekonomi lan lingkungan. Sipat sing awet mbantu nglindhungi foto, ora pecah kaya kaca. Lan Soft PVC minangka anti-banyu kanggo nglindhungi foto. Iki bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, ora perlu ganti asring, ora mung duwe kabeh jinis lan warna, logo uga bisa dirancang dhewe. Logo 2D utawa 3D bisa digawe ing potongan sing padha, lan rincian ukuran sampeyan gumantung. Nyetel desain luwih disenengi ing wektu modern, lan paket bisa uga macem-macem kanggo nglindhungi pigura. Kanthi lampiran serep sing beda-beda ing macem-macem sudhut, Bingkai Foto PVC mbukak macem-macem aspek foto. Kita bisa ngasilake barang kanthi kualitas dhuwur sajrone produksi.

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck 2D utawa 3D
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: warna-warni miturut sarat sampeyan
  • Pilihan lampiran umum: Sing duwe kayu, wadhah PVC, ora ana lampiran kanggo gawe, pancing lan liya-liyane.
  • Pengepakan: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs saben desain

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita