Pembuka Botol PVC alus

Pembuka Botol PVC Soft biasane digawe dening tutup PVC alus lan pambuka logam sing dilapis. Bagéyan PVC digawe kanthi bahan Soft Water lingkungan, kanthi ukuran sing beda-beda, macem-macem wujud kanthi casting mati. 2D utawa 3D bisa digawe ora mung ing sisih siji, nanging uga ing loro-lorone. Pengerjaan sing apik, gaya novel lan bahan non-beracun kasedhiya sawayah-wayah, kanggo nggawe logo utawa slogan khusus sing dicithak ing permukaan.


Detail Produk

Pembuka Botol PVC Soft biasane digawe dening tutup PVC alus lan pambuka logam sing dilapis. Bagéyan PVC digawe kanthi bahan Soft Water lingkungan, kanthi ukuran sing beda-beda, macem-macem wujud kanthi casting mati. 2D utawa 3D bisa digawe ora mung ing sisih siji, nanging uga ing loro-lorone. Pengerjaan sing apik, gaya novel lan bahan non-beracun kasedhiya sawayah-wayah, kanggo nggawe logo utawa slogan khusus sing dicithak ing permukaan.

 

Openers Botol PVC Soft digunakake kanthi umum ing kabeh acara minangka barang promosi, souvenir utawa hadiah. Dheweke populer ing bar, kulawarga, sekolah, pesta, promosi, hadiah, ritel, lan liya-liyane. Pembuka Botol PVC Soft bisa di sedot ing kulkas ing njaba kanthi lampiran magnet, utawa nggawa cincin kunci, utawa rantai kunci lampiran Bahan lingkungan bisa ngliwati tes USA utawa Eropa.

 

Spesifikasi:

  • Bahan: Pvc + Logam
  • Motif: Die Struck 2D utawa 3D ing sisih siji utawa dobel
  • Werna: Kabeh Warna PMS kasedhiya, warna Multiple
  • Pilihan lampiran umum: Magnet kuat, magnet alus, Dering tombol, Link logam, rantai kunci, Rantai bola lan liya-liyane.
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs saben desain

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita