Barang Promosi Kayu

Barang Promosi Kayu Material kayu kualitas premium, ramah lingkungan Eco. Kasedhiya ing macem-macem bentuk, ukuran utawa desain. Cocog kanggo dekorasi omah, oleh-oleh, pariwara lan promosi hadiah. Mambu alami lan rasane anggun. Apik kanggo koleksi. Cara sing apik kanggo nggandhengake substansi perusahaan ...


Detail Produk

Barang Promosi Kayu

Materi kayu berkualitas premium, Eco-friendly. Kasedhiya ing macem-macem bentuk, ukuran utawa desain. Cocog kanggo dekorasi omah, oleh-oleh, pariwara lan promosi hadiah. Mambu alami lan rasane anggun. Apik kanggo koleksi. Cara sing apik kanggo nggandhengake tujuan substansi perusahaan menyang strategi hadiah sampeyan.

Spesifikasi

  •    Bahan: kayu Beech / basswood / MDF
  •    Proses logo: Percetakan offset / foil kanthi cetakan offset / printing silkscreen / laser engraving.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita