Barang Promosi Kayu

Barang Promosi Kayu Material kayu kualitas premium, ramah lingkungan Eco. Kasedhiya ing macem-macem bentuk, ukuran utawa desain. Cocog kanggo dekorasi omah, souvenir, iklan lan hadiah promosi. Mambu alami lan rasane anggun. Apik kanggo koleksi. Cara sing apik kanggo ngiket kemampuan substansi perusahaan ...


Detail Produk

Barang Promosi Kayu

Materi kayu berkualitas premium, Eco-friendly. Kasedhiya ing macem-macem bentuk, ukuran utawa desain. Cocog kanggo dekorasi omah, souvenir, iklan lan hadiah promosi. Mambu alami lan rasane anggun. Apik kanggo koleksi. Cara sing apik kanggo nggandhengake target substansial perusahaan dadi strategi hadiah sampeyan.

Spesifikasi

  •    Bahan: kayu Beech / basswood / MDF
  •    Proses logo: Percetakan offset / foil kanthi cetakan offset / printing silkscreen / laser engraving.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita