Tali Telpon

Pesona telpon, tali ponsel, tali loop telpon apa wae sing sampeyan goleki, sampeyan mesthi bakal nemokake ing pabrik kasebut. Kasedhiya ing macem-macem bahan, finish, warna & aksesoris.


Detail Produk

Kita duwe spesialisasi nggawe tali ponsel lan wis ngekspor saindenging jagad nganti pirang-pirang dekade, sing digawe kanthi macem-macem ukuran, desain lan gaya sing beda-beda. Kita nawakake desain khusus tali ponsel kanthi kualitas apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad, kanthi desain klasik utawa modis sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Kita nawakake opsi lan aksesoris Bagan Warna Pantone kanggo sampeyan nggawe tali ponsel sampeyan dhewe.

Tali ponsel cocog kanggo ponsel, pamuter mp3 / 4, kamera, keychain lan piranti liyane, sing duwe bolongan utawa daur ulang. Tali sing tahan lama lan kepenak supaya sampeyan bisa nggantungake ing bangkekan tangan, nyegah piranti supaya ora tiba tiba lan njaga piranti kanthi aman nalika nggunakake, uga ngidini jempol bisa mlaku, sampeyan bisa nginstal kanthi cepet lan gampang. Ana macem-macem gaya pesona sing kasedhiya, kayata karakter figurine cilik, pesona kristal berlian imitasi, lan pesona kewan cilik kanthi macem-macem bahan. Sawetara pesona malah bisa nyala utawa nyala nalika telpon muni. Akeh jimat uga duwe lonceng utawa karakter cilik saka franchise anyar sing paling populer, kayata game super bintang utawa video panas sing populer, sing bisa dadi pilihan sing apik kanggo pria lan wanita kanggo dekorasi lan luar biasa sajrone urip, uga ana sawetara jimat sing bisa dipasang ing driji kanggo ngresiki tampilan piranti. Dadi, apa ide sampeyan, welcome kanggo nuduhake karo kita lan kita bakal kayektenan.

 

Katrangan:

  •  Bahan: PVC Fleksibel, Silikon, Kulit, ramah lingkungan lan ora beracun
  • Gaya: Macem-macem gaya pilihan utawa nggawe desain unik sampeyan dhewe.
  • Aksesoris: Senar ponsel, cincin bentuk D, paku keling, klip lobster lan 2 cincin mlumpat.
  •  Tali telpon panas lan cocog kanggo bisnis, promosi, iklan, souvenir, olahraga lan acara.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita