Kantong

Grosir Grosir tas belanja lipat, tas non-anyaman, tas kanvas, tas ransel, ramah lingkungan, alus lan awet. Barang promosi sing ideal kanthi rega kompetitif kanggo pariwara & bisnis.


Detail Produk

Saiki, nyengkuyung babagan urip sing ramah lingkungan, kita kudu luwih sithik nggunakake tas sing bisa digunakake nalika blanja, mula tas sing bisa digunakake maneh minangka sing paling apik kanggo tas sing bisa digunakake. Pretty Shiny Gifts Inc. nyedhiyakake macem-macem jinis bag bahan perlindungan lingkungan, pengadaan bahan baku lan pabrik kanthi gampang. Kaping pirang-pirang panggunaan kanggo ngirit sumber daya.

 

Kantong sing bisa digunakake maneh bisa digunakake ing saben dinane, tas iki dadi cara sing migunani kanggo pariwara lan promosi, uga minangka cara ekonomis kanggo pariwara utawa promosi merek, organisasi sampeyan. Sampeyan bisa ngatur logo utawa pesen apa wae. Kantong uga bisa didol minangka hadiah. We welcome desain fashion.

 

Ayo! Hubungi kita njaluk tas sing disesuaikan.

 

Spesifikasi

  • Tas bahan sing kasedhiya:
  1. Kantong nonwoven (60g / 75g / 90g / 100g / 120g / 150g kasedhiya)
  2. Kantong kanvas (6oz / 8oz / 10oz kasedhiya)
  3. Kantong jaring katun
  4. Tas kain Oxford (210D / 420D kasedhiya)
  •  Proses logo: Print silkscreen / offset print / transfer panas / logo sulaman
  • Untung: zipper / tali katun / logam / gesper plastik

 

Kaluwihan saka Ntas onwoven:

• Bisa dicuci, awet lan bisa napas, uga anti alergi, alus lan entheng.
• Piranti merek sing sumunar kanggo promosi amarga bisa nyithak logo.
• Kantong aman lan ora beracun ramah lingkungan.
• Nglindhungi lingkungan: panggunaan bakal nyuda polusi lemah sing disebabake dening kanthong plastik. Bisa didaur ulang lan bisa digunakake maneh. Kemudahan dekomposisi minangka tas non-anyaman bosok sajrone 6 wulan, beda karo kanthong plastik sing mbutuhake pirang-pirang taun suwene bisa bosok.

• Cocog kanggo kabeh wong.

 

Kaluwihan saka kanvas tas:

• Bahan baku tas kanvas digawe saka bahan alami, sing ramah lingkungan lan biodegradable.

• Kuwat lan awet, uga luwih gampang diresiki.

 

Kaluwihan Cotton jaring tas:

• Gaya busana

• Kapasitas super regangan lan gedhe

• Ringan lan gampang dikemas

 

Kaluwihan oxford kain tas

• awet

• Gampang dicuci lan garing kanthi cepet


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita