Tutup Tutup Tutup Silikon

Kanggo digawe kanthi bahan silikon bermutu tinggi panganan, Tutup Tutup Tutup Silikon mesthi digunakake ing omah lan ing kantor, sekolah kanggo pesta, pesta lan acara outdoor dening bocah-bocah utawa wong diwasa, ora mung kanggo njaga banyu, teh, sup utawa liya-liyane panas / anget / adhem utawa kanggo nyegah bledug, nanging uga kanggo ...


Detail Produk

Kanggo digawe kanthi bahan silikon bermutu tinggi panganan, Tutup Tutup Tutup Silikon mesthi digunakake ing omah lan ing kantor, sekolah kanggo pesta, pesta lan acara outdoor dening bocah-bocah utawa wong diwasa, ora mung kanggo njaga banyu, teh, sup utawa liya-liyane panas / anget / adhem utawa supaya ora ana lebu, nanging uga kanggo ngiklanake konsep desainer ing kabeh jinis lan logo warna-warni sing dirancang dening klien. Tutup lambe silikon aman kapan wae uga ilang nalika digunakake. Dheweke gampang dijaga, dikirim, lan diresiki kapan wae. Ragad transportasi bisa ngirit kanthi bobot entheng lan cara pengepakan cukup. Desain khusus disambut kapan wae.

Specifications:

  • Bahan: silikon berkualitas tinggi, alus, ramah lingkungan lan ora beracun
  • Desain: logo 2D, 3D ing sisih siji utawa loro-lorone, Bentuk bisa disesuaikan
  • Ukuran: udakara 90/100 mm / 120 mm, utawa disesuaikan
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa adhedhasar sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, embossed, debossed, isi warna lan liya-liyane
  • Lampiran: Ora ana lampiran utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: 500 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita