Pemegang Telpon

We offer macem-macem nduwèni ponsel kalebu dering telpon, mount telpon mobil, wadhah telpon setir mobil, wadhah telpon tablet, nduwèni telpon lengen dawa sing fleksibel, lsp. Sing nduwèni kualitas apik lan kokoh bisa diwenehake dening kita. Ngisi cetakan gratis kanggo desain sing ana ....


Detail Produk

Kita nawakake macem-macem dudukan ponsel kalebu dering telpon, mount telpon mobil, wadhah telpon setir mobil, wadhah telpon tablet, wadhah telpon lengen dawa sing fleksibel, lsp. Sing duwe ponsel kustom kualitas apik lan kokoh bisa diwenehake.

Fitur:

  •    Cetakan: Cetakan cetakan gratis kanggo desain sing ana.
  •    Bahan: Plastik, Logam, Silikon, PVC alus, ABS + Silikon, lsp.
  •    Proses Logo: Percetakan layar sutra, Werna diisi, Percetakan digital, Pencetakan laser, lsp.
  •    Layanan OEM kasedhiya, sambutan khusus.

Sing duwe dering nganggo strip magnetik bisa gampang dipasang ing telpon, portebel, praktis lan bisa muter 360 derajat kanggo sudhut sing dikarepake.

Pemegang telpon / kemudi mobil mobil bisa mbantu sampeyan ndandani smartphone ing dashboard utawa kaca mobil supaya gampang ndeleng, ngeculake tangan lan njaga telpon supaya tetep gampang digunakake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita