Caps

] Caps ora mung digunakake kanggo njaga srengenge, uga minangka item fashion. Apik kanggo promosi lan minangka film, produk periferal anime. Kita bisa menehi tutup kualitas dhuwur kanggo sawetara acara lan kegiatan penting. Kasedhiya kualitas normal kanthi rega murah, amarga sawetara proyek duwe rega target mula bisa menehi saran paling apik.


Detail Produk

Capsora mung digunakake kanggo njaga srengenge, uga item fashion, apik kanggo promosi lan minangka film, produk periferal anime. Kita nyedhiyakake akeh klien, umume pesen topi kanggo film terkenal lan logo perusahaan cetak banjur menehi topi kasebut marang para staf, cocog karo setelan kerjane. Lan topi populer kanggo sawetara kompetisi olahraga,

kampanye pariwara, kampanye pemilihan. Bocah-bocah seneng topi, wanita seneng topi, pria seneng tutup, wong tuwa seneng topi.Capscocog kanggo kabeh jinis manungsa ing saindenging jagad. Kita bisa nggawe tutup kanthi macem-macem wujud kanthi macem-macem ukuran bagean, kaya dhuwure ngarep, ukuran pinggir, bolongan gawe, tali tali, band njero, garis jahitan, tombol ndhuwur lan liya-liyane. Logo kasebut bisa disesuaikan kanthi macem-macem cara, macem-macem bentuk utawa ukuran. Biru laut, putih, ireng, samak, burgundy, kuning biasane kanggo tutup.

Kain utawa bahan tutup liyane bisa beda-beda miturut panjaluk pelanggan, kanggo memenuhi warna pantone. Tutup kita lingkungan kanggo memenuhi standar tes UE utawa AS.

 

Kita bisa menehi tutup kualitas dhuwur kanggo sawetara acara lan kegiatan penting. Kasedhiya kualitas normal kanthi rega murah, amarga sawetara proyek duwe rega target sing bisa menehi saran paling apik. WE bakal nyedhiyani solusi paling apik kanggo proyek sampeyan kanthi komunikasi profesional lan rega kompetitif.

 

Pilih kita dadi mitra, golek ide sing paling apik.

 

Spesifikasi

  • Bahan: Kanvas, katun, poliester, katun poliester, denim, serat akrilik, nilon, kain bolong, PU, ​​kulit.
  •  Gaya: 5 utawa 6 panel, miturut spesifikasi pelanggan
  •  Ukuran: Ukuran diwasa udakara 58 ~ 62 mm, ukuran bocah 52 ~ 56 mm
  •  Proses logo: Print silkscreen, transfer panas, sublimasi, logo sewing PVC / sulaman / PU, rhinestones, barang-barang keras lan sapanunggalane
  • Lampiran imbuhan ukuran mburi: Velcro, gesper plastik, gesper logam, pita elastis lan sapanunggalane
  • Ora diwatesi MOQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita