Tali silikon

Bahan silikon ora mung alus lan awet, nanging uga kuwat lan gampang disulap lan malleabilitas. Akeh tali silikon sing digunakake liar ing urip kita, kayata tali bali telpon silikon, lanyard silikon, tali sepatu silikon, band silikon lan liya-liyane. Tali silikon kuwat lan lancip ...


Detail Produk

Bahan silikon ora mung alus lan awet, nanging uga kuwat lan gampang disulap lan malleabilitas. Akeh tali silikon sing digunakake liar ing urip kita, kayata tali bali telpon silikon, lanyard silikon, tali sepatu silikon, band silikon lan liya-liyane. Tali silikon kuwat lan lancip, dheweke nahan barang kanthi kenceng kanthi daya elastis. Logo kasebut bisa diwenehi warna, embossed utawa debossed sing diisi ing tali tali silikon, uga bisa digawe ing label silikon utawa PVC liyane banjur kumpul ing tali silikon kanggo nuduhake ide lan konsep sampeyan. Tali silikon malah digawe nganggo elemen glitter utawa lampu sing padhang supaya luwih apik lan apik banget. Kombinasi kasebut nggawe tali silikon luwih fungsional lan bisa dipilih kanggo promosi, bisnis, hadiah, pesta, olahraga, sekolah lan tujuan liyane.

Specifications:

  • Bahan: Silikon lan liya-liyane
  • Desain lan ukuran: Biaya cetakan gratis kanggo desain sing ana, desain khusus
  • dipuntampi.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa adhedhasar sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, dipasang utawa dipasang kanthi warna sing diisi
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: 200 pcs utawa kena lampiran

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita