Ball Point Pens

Pulpen minangka alat nulis sing paling umum sing digunakake kanggo ngetrapake tinta ing lumahing umume wong, ing endi wae. Kita minangka produsen profesional lan pemasok pena ballpoint promosi kanthi pengalaman taun, nyediakake macem-macem pena, kayata pena bola, ballpoint metal, bambo ...


Detail Produk

Pulpen minangka alat nulis sing paling umum sing digunakake kanggo ngetrapake tinta ing lumahing umume wong, ing endi wae. Kita minangka produsen profesional lan pemasok pena ballpoint promosi kanthi pengalaman taun, nyediakake macem-macem pena, kayata pena bola, bolpoin logam, pena pring, bolpoin warna-warna, bolpoin sing bisa dihapus, lsp.

 

Nyuwun kutipan kanggo ngerteni luwih akeh babagan barang kasebut. Nyedhiyakake layanan OEM lan desain karya seni gratis.

 

Fitur:

  • Ngemot warna tinta sing beda kaya sing disesuaikan
  • Uga bisa pulpen, pulen isi ulang, pirang-pirang pena, pena sing bisa ditarik, lsp.
  • Bahan kasebut bisa kalebu kayu lingkungan, abs, kayata, stainless steel, lsp.
  • Bisa dicithak nganggo logo AD & pelanggan kanggo promosi

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita