Tutup Kunci Kunci PVC sing alus

Soft Cover Key PVC minangka barang sing apik kanggo nglindhungi kunci lan nuduhake merek lan spesialisasi. Tutup kunci kunci PVC alus digawe nganggo bahan PVC alus, kanthi cetakan mati kanggo entuk macem-macem bentuk lan logo. Kunci sampeyan kanggo lawang, mobil, kasus lan liya-liyane sing digawe saka bahan logam bisa uga ...


Detail Produk

Soft Cover Key PVC minangka barang sing apik kanggo nglindhungi kunci lan nuduhake merek lan spesialisasi. Tutup kunci kunci PVC alus digawe nganggo bahan PVC alus, kanthi cetakan mati kanggo entuk macem-macem bentuk lan logo. Tombol sampeyan kanggo lawang, mobil, kasus lan liya-liyane sing digawe nganggo bahan logam bisa uga gampang dioksidasi, kanggo nutupi Soft Cover Kunci PVC bisa nglindhungi lan ngindhari tombol supaya bisa dioksidasi, iki nggawe tombol anyar lan padhang. Kanggo nyelehake lampiran liyane kaya lampu karo batere ing bagian pvc alus bisa digunakake minangka obor. Desain sampul kunci sing beda bisa nuduhake karakteristik sing apik, kanggo mujudake spesialisasi merek sampeyan dhewe. Ukuran cilik kanggo tutup Kunci Soft PVC gampang disimpen utawa digawa menyang endi wae. Bahan kasebut ramah lan ora beracun kanggo lingkungan, bisa ngliwati standar uji coba Amerika Serikat utawa Eropa. Kabeh warna PMS kasedhiya, macem-macem warna bisa dipikolehi ing item sing padha. Rincian bisa ditampilake miturut desain sampeyan.

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck 2D utawa 3D ing sisih siji utawa dobel
  • Werna: Kabeh Warna PMS kasedhiya, warna Multiple
  • Pilihan lampiran umum: Dering Langsung, Dering tombol, Link logam, String, Rantai bola, lampu, batere lan liya-liyane.
  • Pengepakan: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs saben desain

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita