Medali PVC alus

Medali mesthi digunakake ing olahraga, sekolah, pesta lan acara kanggo penghargaan, souvenir, promosi lan hadiah. Ngelingi kaluwihan sing sehat, lingkungan lan liyane, luwih akeh organisasi milih medali PVC sing lembut tinimbang medali logam tradisional. Medali pvc alus digawe kanthi ...


Detail Produk

Medali mesthi digunakake ing olahraga, sekolah, pesta lan acara kanggo penghargaan, souvenir, promosi lan hadiah. Ngelingi kaluwihan sing sehat, lingkungan lan liyane, luwih akeh organisasi milih medali PVC sing lembut tinimbang medali logam tradisional. Medali pvc alus digawe dening materi pvc alus sing alus lan alus, apik kanggo lingkungan, apik kanggo njlentrehake logo rinci kanthi tingkat warna sing cerah lan signifikan.

Medali PVC alus kita mesthi digawe miturut pelanggandesain s. Logo kasebut bisa digawe ing 2D utawa 3D ing sisih siji utawa loro, kanthi warna, cetak, proses teknik laser engraving lan liya-liyane. Teknisi profesional kita bakal menehi saran luwih akeh kanggo nggayuh ide lan jiwa sampeyan kanthi medali pvc alus.Kanthi macem-macem lampiran, medali PVC sing alus bisa dipasang ing pita utawa bar pita. Logo ora mung dipasang ing medali, nanging uga pita utawa pita, kanggo nuduhake luwih akeh elemen lan pariwara merek lan subyek kanthi luwih apik.

Spesifiktions:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih siji utawa dobel, desain bisa disesuaikan.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS
  • Bentuk: Bunder, kothak, utawa bentuk apa wae miturut desain sampeyan
  • Ukuran: kurang saka 150 mm utawa gumantung karo desain sampeyan
  • Rampung: Logo bisa diisi warna, dicithak, embossed utawa debossed, Laser
  • diukir lan sapanunggalane
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan.
  • Ora ana watesan MOQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita