Dongguan Pretty Shiny Gift Co., Ltd.

Pemasok Hadiah & Premium Kelas Dunia

Kita minangka pemasok barang souvenir logam, lapel pin & lencana, medali, koin tantangan, gantungan kunci, lencana polisi, sulaman & anyaman, lanyard, aksesoris telpon, tutup, alat tulis lan barang promosi liyane.

 

Thanks kanggo dhukungan saka 3 pabrik kanthi situs pabrik luwih saka 64.000 meter persegi lan luwih saka 2500 tenaga kerja plus pabrik elektroplating otomatis lan mesin dispensing warna enamel alus, kita ngungguli pesaing kanthi efisiensi, spesialis, tulus, lan kualitas produk sing apik banget utamane kanggo jumlahe sing dibutuhake, butuh utawa desain rumit sing dibutuhake kanggo para pekerja berpengalaman. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota staf sing berpengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan.

 

Aja bebas ngirim desain kanthi spesifikasi, Dongguan Pretty Shiny Gift Co., Ltd. minangka sumber kanggo kualitas, nilai, lan layanan.

SJJ building

Kita kerja sama karo sapa?

Norma dhasar kanggo tanggung jawab sosial - Low Lead, Free Phthalate lan ramah lingkungan kanggo memenuhi standar tes organisasi internasional, ditambah keamanan tenaga kerja lan kekuwatan sing kuat, pangiriman cepet, kualitas klasik lan rega kompetitif, pabrik Dongguan duwe audit liwati lan entuk idin saka merek lan perusahaan sing misuwur ing donya, kayata SEDEX, Disney, NBCUniversal, McDonald, Starbucks, Coca Cola lan Bureau VERITAS.

Mitra kooperatif

comp

Kekuwatan:

  • TANPA Watesan MOQ
  • Kita ora duwe watesan MOQ babagan pesenan, sampeyan bisa nggawe pesanan miturut ukuran apa wae sing cocog karo kabutuhan tartamtu.
  • Kepuasan Kualitas
  • Cetakan presisi, teknologi profesional, pengerjaan sing ati-ati njamin barang sing ditrapake mesthi memenuhi panjaluk sampeyan.
  • Regane gedhe
  • Tanpa wates importir utawa perusahaan dagang, sampeyan bakal nampa rega tuku langsung pabrik saka kita.
  • Layanan Pelanggan
  • Kanthi pengalaman bisnis pirang-pirang taun, komunikasi lan pemahaman sing apik babagan kabutuhane para pelanggan, kita ngrencanakake langkah sabanjure sadurunge lan nyedhiyakake layanan profesional sing lengkap.
  • Wektu Pengiriman
  • 2500 tenaga kerja plus proses elektroplating / polishing lan pewarnaan otomatis, sampeyan bisa nggunakake kabeh tanpa prelu ngirim.

 

  • Layanan One Stop
  • Saka desain, produksi, QC, pengepakan nganti pangiriman, nyukupi kabeh kabutuhan sapisan.

Prinsip Bisnis:

● Makarya Kanthi Seneng

● Saling Percaya

● Tumindak Agresif

● Glory Share