Gelang & Gelang PVC alus

Gelang PVC alus iku cocog kanggo wong diwasa utawa bocah ing macem-macem acara. Gelang gelang PVC sing alus digawe nganggo bahan PVC alus kanthi cetakan casting. Bahane alus, fleksibel, awet, lan lingkungan. Ukuran umum 220 mm kanggo wong diwasa utawa 190 mm kanggo bocah, dene ukuran sing disesuaikan yaiku ...


Detail Produk

Gelang PVC alus iku cocog kanggo wong diwasa utawa bocah ing macem-macem acara. Gelang gelang PVC sing alus digawe nganggo bahan PVC alus kanthi cetakan casting. Bahane alus, fleksibel, awet, lan lingkungan. Ukuran umum 220 mm kanggo wong diwasa utawa 190 mm kanggo bocah, dene ukuran khusus kasedhiya nalika ngetokake cetakan anyar kanthi biaya murah. Kabeh jinis gaya Gelang PVC Soft kayata gelang tangan, gelang, band konyol, gelang tampar, jam tangan lan fungsi liyane kanthi macem-macem dekorasi populer ing saindenging jagad. Logo sing disesuaikan nganggo embossed, debossed, warna, cetakan utawa laser terukir. Efek 2D lan 3D kanthi bagean sing warna-warni apik banget kanggo mujudake nilai logo sampeyan, lan nggawe desain luwih urip lan jelas. Ora MOQ winates, wektu produksi sithik, keamanan berkualitas tinggi lan layanan sing apik minangka kauntungan kanggo mbantu sampeyan luwih akeh. Gelang Gelang PVC Gelang lan gelang kanthi logo khusus lan macem-macem kombinasi warna bakal cocog karo panjaluk gelang kanggo gelang diwasa lan bocah lan gelang.

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck 2D utawa 3D
  • Werna: Warna latar mburi bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Logo bisa dicithak, embossed, debossed tanpa warna, debossed kanthi isi warna, laser terukir mula ora
  • Pilihan Lampiran Umum: Ora ana lampiran ing gawe utawa potongan baja kanggo band tamparan
  • Pengepakan: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: Ora MOQ winates, jumlah liyane, rega sing luwih apik

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita