Beda karo lanyard tradisional, lanyard sing disesuaikan luwih apik. Lanyard bisa diprodhuksi kanthi efek bercahaya, nambah rhinestones, utawa nambah karakter sing akeh. Lanyard iki bisa digunakake ing acara khusus. Contone, efek sing sumunar nggawe lanyard katon peteng, sing akeh digunakake ing wayah wengi, klub wengi lan liya-liyane. Sampeyan ora kuwatir logo kasebut ora bisa dideleng ing wayah wengi. Logo kasebut bakal luwih apik nalika peteng. Nambahake rhinestones utawa karakter sing rame nggawe lanyard dadi modis. Rhinestones rodo mengkilap miturut sunar srengenge, bocah-bocah wadon luwih seneng lanyard kasebut. Lanyard adol panas miturut elemen modis kasebut. Sing enom luwih seneng karo lanyard kasebut lan dadi tandhane modhise. Logo kasebut bisa diwujudake ing pirang-pirang proses kayata pencetakan silkscreen, transfer panas, anyaman lan liya-liyane.     Sampeyan bisa uga bingung karo proses sing digunakake kanggo lanyard sing disesuaikan. Ninggalake pitakon kasebut marang kita, tim sales profesional bakal menehi saran sing tepat, ora mung nggawe logo kasebut apik, nanging uga kompetitif karo rega. Aja ragu-ragu lan hubungi kita sekaligus. Jian bakal dadi pemasok jangka panjang lan andal.