Apa sampeyan wis nonton "slamet ing alam liar"? Ing program iki, lintang misuwur nganggo gelang & paracord kaslametan. Alat kaslametané sing penting banget ing alam liar. Gelang kelangsungan urip yaiku fungsi muti, sing kalebu akeh alat praktis kayata piso, aturan, kait carabiner, kompas, barometer lan liya-liyane Kompas asring digunakake ing alam liar kanggo nuntun arah sampeyan supaya ora bisa ilang. Pisau mbantu ngasah cabang nalika dibutuhake ing alam liar. Paracords iku kudu nalika sampeyan munggah ing alam bébas. Lingkungan ing alam liar pancen penting banget, iki bisa mbantu sampeyan, bisa uga nylametake nylametake sampeyan. Sanajan nggunakake ing alam liar, iki bisa dadi alat kaslametan saben dinane supaya ora cilaka dening pelanggar ukum.     Cetakan gratis yen sampeyan milih desain sing ana, 350/480/550 Paracord lan gesper plastik. Bisa nambah laser logo sing diukir ing gesper plastik utawa bisa ditambah karo label logo. Ukuran standar 205 (L) * 22 (W) mm kanggo gelang. Utawa yen klien seneng karo ukuran sing disesuaikan, mula bakal disambut. Nggarap kita, sampeyan bakal dadi apik banget babagan aspek desain, kualitas, wektu pangiriman, lan layanan paling apik sawise didol.