Para nata

Kesulitan nemokake hadiah praktis kanggo para pelanggan? Panguwasa pribadi minangka hadiah sing sampurna sing bisa digunakake ing saben dinane.


Detail Produk

Kesulitan nemokake hadiah praktis kanggo para pelanggan? Panguwasa pribadi minangka hadiah sing sampurna sing bisa digunakake ing saben dinane.

 

Pretty Shiny nyedhiyakake alat tulis sekolah, alat kantor kalebu panguwasa. Panguwasa tahan lama, bisa dipercaya. Kanthi desain sing dicithak kanthi akurat ing inci lan sentimeter, luwih gampang sampeyan milih salah siji timbangan kanggo digunakake lan bakal bisa nggayuh tuntutan panggunaan saben dinane.

 

Kita nyedhiyakake kayu, plastik lan panguwasa silikonkanthi macem-macem warna, dadi sampeyan bisa milih penguasa sing paling cocog kanggo nambah merek sampeyan! Yen sampeyan pengin barang sing luwih pribadi, khusus utawa sampeyan pengin tuku panguwasa unik, aja nganti ngirim pesen kanthi panjaluk.

 

Fitur Kalebu:

  •    Bahan: PVC, silikon, PP, ABS, ABS + AS, PET, logam, kayu lsp.
  •    Dicithak kanthi inci lan sentimeter, tandha cetha kanggo pangukuran sing trep
  •    Alat pangukur permukaan sing alus, menehi pengalaman nggunakake sing apik
  •    Aplikasi sing akeh, cocok kanggo omah, kantor, utamane kanggo siswa sekolah lan guru
  •    Rega Kompetitif, Sampel Gratis, Desain Karya Gratis

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk