Nalika blanja, apa sampeyan wis ngerteni manawa akeh sepatu nggunakake tali sepatu supaya sepatune luwih modis lan apik. Umume, tali sepatu duwe dawa standar. Dawane uga bisa disesuaikan. Werna warna, proses liyane lan macem-macem bahan digunakake kanggo tali sepatu, dadi apik banget. Kanthi bantuan tali sepatu, sepatu dadi apik banget. Werna warna sing padhet., Warna jalinan campuran, warna pelangi, cemlorot ing warna peteng lan warna tapak metalik. Werna sing cocog karo sepatune? Yen sepatune minangka pertunjukan olahraga modis, bisa digunakake warna campuran & warna pelangi. Yen sepatune nganggo warna umume, warna sing padhet bisa digunakake. Yen digunakake kanggo mlaku ing wayah wengi, nggunakake "cemlorot ing warna peteng" minangka ide sing apik.Re logo, kadang logo bakal dicithak ing sepatu, nanging kadang logo bisa ditambahake ing tali sepatu. Logo kasebut bisa dicithak silkscreen, offset printing, sublimated printing, anyaman lan liya-liyane, ing antarane logo tenunan kasebut regane luwih murah.     Minangka pemasok penting ing Olimpiade lan taman Disney, milih kita bakal menehi kesan babagan rega, kualitas, tanggal pangiriman, lan layanan purna jual paling apik. Hubungi langsung!