Silikon Coasters

Lumahing meja sing apik, bar counter utawa tray terus nggawe gaya urip modern lan gaya, sandhangan silikon sampurna kanggo nglindhungi tabel, bar counter lan tray saka panas lan lembab. Lan pesisir silikon nyekel piring, cangkir, mangkuk lan alat makan kanthi basa sing kuat, aman lan non-slip ...


Detail Produk

Lumahing meja sing apik, bar counter utawa tray terus nggawe gaya urip modern lan gaya, sandhangan silikon sampurna kanggo nglindhungi tabel, bar counter lan tray saka panas lan lembab. Lan pesisir silikon nyekel piring, cangkir, mangkuk lan alat makan kanthi basa sing tenan, aman lan non-slip. Pola silikon digawe kanthi bahan silikon berkualitas tinggi sing grapyak, lingkungan lan ora beracun. Bahane alus lan awet, logo kasebut warna-warni lan padhang, saengga bahan silikon bisa digunakake ing endi wae minangka hadiah promosi, hadiah bisnis utawa tujuan liyane. Bentuk normal bunder lan persegi, nanging tim profesional bisa nggawe bentuk miturut desain sampeyan, lan warna uga bisa disesuaikan. Pola silikon nyedhiyakake ide lan konsep utama kanthi apik saka para desainer, organisasi utawa penggalangan dana.

Specifications:

  • Bahan: silikon berkualitas tinggi, alus, ramah lingkungan lan ora beracun
  • Desain: logo 2D, 3D ing sisih siji utawa loro-lorone, Bentuk bisa disesuaikan
  • Ukuran: udakara 90/100 mm / 120 mm, utawa disesuaikan
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa adhedhasar sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, embossed, debossed, isi warna lan liya-liyane
  • Lampiran: Ora ana lampiran utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: 200 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita