Notebook & Cathetan Lengket

Notebook lan cathetan lengket bisa mbantu sampeyan nglacak tugas sekolah utawa jurnal babagan kenangan tim favorit. Hadiah sing apik kanggo grup, acara perusahaan lan liya-liyane. Dirancang nganggo jeneng utawa logo perusahaan, mbantu sampeyan promosi bisnis lan merek.


Detail Produk

Notebooklan cathetan lengket bisa mbantu sampeyan nglacak tugas sekolah utawa jurnal babagan kenangan tim favorit. Hadiah sing apik kanggo grup, acara perusahaan lan liya-liyane. Dirancang nganggo jeneng utawa logo perusahaan, mbantu sampeyan promosi bisnis lan merek.

 

Rega kompetitif ing antarane pabrikan sing wis ana. Nyedhiyakake spesifikasi rinci, uga jumlah lan foto; kita bakal menehi saran babagan rega paling apik sajrone makarya. Ngenteni priksaan lan kita priksa manawa sampeyan ora bakal kuciwa.

 

Spesifikasi:

  •    Notebook khusus & cathetan caket memo
  •    Akeh cathetan lengket kanthi macem-macem bentuk, warna, lan liya-liyane
  •    Perekat unik sing dirancang kanggo digunakake ing kertas utawa perancang
  •    Rancang lan gawe dhewe notebook dicithak khusus karo kriya sampeyan
  •    Layanan, rega lan kualitas sing apik, pangiriman cepet

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita