Winders Kabel Silikon

Apa sampeyan duwe masalah karo kabel telpon, kabel listrik, lan aksesoris garis liyane? Disaranake nggunakake barang sing cocog kanggo kaca kabel silikon supaya apik lan teratur. Winder kabel silikon ramah lingkungan lan ora beracun, empuk lan alus kanggo digawe ...


Detail Produk

Apa sampeyan duwe masalah karo kabel telpon, kabel listrik, lan aksesoris garis liyane? Disaranake nggunakake barang sing cocog kanggo kaca kabel silikon supaya apik lan teratur. Winder kabel silikon ramah lingkungan lan ora beracun, alus lan alus kanggo digawe kanthi macem-macem bentuk, sing bisa nyekel kabel kanthi sampurna.

Hadiah Cantik mengkilap nerbitake sawetara desain sing dirancang, cetakan gratis kanggo desain sing ana. Tim teknis profesional kami bisa nggawe bentuk lan desain miturut sarat sampeyan, lan bakal menehi saran luwih rinci. Saliyane, logo sing dicithak utawa diwarnai ing winder kabel silikon bisa disesuaikan kanggo ngiklanake proyek miturut panjaluk pelanggan. Winder kabel silikon ora mung alat kanggo ngresiki workstation sampeyan, nanging uga saluran sing apik kanggo mujudake ide utawa konsep sampeyan.

Specifications:

  • Bahan: Silikon lan liya-liyane
  • Desain lan ukuran: Biaya cetakan gratis kanggo desain sing ana, desain khusus
  • dipuntampi.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa adhedhasar sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, dipasang utawa dipasang kanthi warna sing diisi
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: 200 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita