USB

USBUSB umume digunakake ing urip saiki. Bisa dadi apik kanggo nyimpen informasi lan transfer informasi. Ing lingkungan kantor tanpa kertas, dokumen ing antarane kolega biasane jaringan elektronik +. Nanging isih bakal ana sawetara watesan, kayata lingkungan sing ora pati ngerti, ora ana jaringan ...


Detail Produk

USB

USB digunakake ing urip saiki. Bisa dadi apik kanggo nyimpen informasi lan transfer informasi. Ing lingkungan kantor tanpa kertas, dokumen ing antarane kolega biasane jaringan elektronik +. Nanging isih bakal ana sawetara watesan, kayata lingkungan sing ora dingerteni, ora ana lingkungan jaringan, dokumen keamanan dhuwur perusahaan, lan lingkungan jaringan sing ala. USB isih akeh panjaluk, lan bisa dadi hadiah bisnis lan item promosi sing apik banget. USB duwe cukup ruang kanggo nyithak pariwara, nambah gambar merek. Saliyane ing sanjabane USB LOGO, chip bisa dadi solidified file iklan perusahaan (video, dokumen, gambar, lsp.) Kanthi otomatis muter layanan tambah nilai, umur USB dawa, pariwara pirang-pirang taun, sawise diluncurake, merek efek publisitas iku permanen. Efek pariwara luwih apik tinimbang item promosi liyane sing gampang. Utamane duwe macem-macem bahan sampul, tutup logam sing apik, tutup PVC / silikon sing apik banget, bisa uga ndadekake panampa beda-beda.

Spesifikasi

Bahan: Logam, PVC alus, silikon, kulit + logam, ABS, akrilik, kayu.

Kapasitas: 2GB 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB 256GB

Desain : Kita duwe akeh gaya sing bisa dipilih. Uga bisa disesuaikan desain lan bentuk.

Proses logo: Print silkscreen, print offset, laser.

Paket: Kothak kertas, kanthong beludru, tas foil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita