Telpon Bali Tali

Aksesori inovatif, multi-fungsi, trampil, lan trendi kanggo ponsel sampeyan. Kanthi tali mburi telpon, aman lan mantep manawa sampeyan bisa bebas tangan tanpa kuwatir ngeculake telpon maneh. Tali ponsel silikon minangka hadiah sing apik kanggo promosi bisnis sampeyan ... G ...


Detail Produk

Aksesori inovatif, multi-fungsi, trampil, lan trendi kanggo ponsel sampeyan. Kanthi tali mburi telpon, aman lan mantep manawa sampeyan bisa bebas tangan tanpa kuwatir ngeculake telpon maneh. Tali ponsel silikon minangka hadiah sing apik kanggo promosi bisnis sampeyan.

Fitur:

  •    Bahan silikon kelas dhuwur nyedhiyakake umur dawa lan pariwara dawa
  •    Telpon ing ngarep sampeyan kanthi aman, gampang disimpen kertu kredit, awis lan kertu jeneng bisnis.
  •    Tali mburi nambahake genggeman sing aman ing telpon lan supaya ora geser & geser, lan menehi perlindungan saka goresan permukaan ing kabeh slide.
  •    Rong Jenis: Kanthi kanthong kertu lan aksesoris klip plastik, tanpa kanthong lan aksesoris
  •    Logo pencetakan khusus bisa ditambahake ing cetakan sing ana.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita