Gantungan silikon

Gantungan silikon lan gantungan kunci disambut dening kabeh wong ing saindenging jagad amarga kualitas tinggi, tahan lama lan karakteristik warna-warni. Iki digunakake kanggo promosi, olahraga, sekolah, pesta lan acara liyane. Gantungan silikon lan gantungan kunci berkualitas tinggi yaiku ...


Detail Produk

Gantungan silikons lan keyrings disambut dening wong ing saindenging jagad amarga kualitas dhuwur, awet dawa lan karakteristik warna-warni. Iki digunakake kanggo promosi, olahraga, sekolah, pesta lan acara liyane. Gantungan kunci silikon lan gantungan kunci berkualitas tinggi minangka produk sing sampurna kanggo promosi organisasi utawa perusahaan, mujudake ide lan jiwa para desainer. Ukuran lan kombinasi warna beda-beda nggawe gantungan kunci silikon lan rantai kunci luwih apik lan apik lan apik banget, luwih gampang pariwara logo kanggo umum. Dheweke ora bakal pecah, utawa warna-warna kasebut bakal suwe ora suwe, entuk kauntungan ekonomi sing luwih dhuwur.

Hadiah Mengkilap Ngekspor jutaan gantungan kunci silikon lan gantungan kunci saben wulan. Kualitas lan wektu timbal dipuji dening para pelanggan. Pls hubungi kita kapan wae, tim profesional bakal mbantu proyek sampeyan kaping pisanan.

Specifications:

  • Bahan: silikon berkualitas tinggi, alus, ramah lingkungan lan ora beracun
  • Desain: 2D, 3D, sisih siji, sisi dobel
  • Ukuran: Kurang saka 100 mm, utawa disesuaikan
  • Warna: Bisa cocog karo warna PMS, swirl, segmen, cemlorot ing peteng, warna sing luwih pas
  • uga kasedhiya.
  • Logo: Logo bisa dicithak, embossed, debossed, ink-related, Laser engraved
  • lan liya-liyane
  • Lampiran: Dering Langsung, Dering tombol, gantungan kunci, pancing utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: Ora ana watesan MOQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita