Gantungan silikon

Gantungan silikon lan gantungan kunci disambut dening kabeh wong ing saindenging jagad amarga kualitas tinggi, tahan lama lan karakteristik warna-warni. Iki digunakake kanggo promosi, olahraga, sekolah, pesta lan acara liyane.


Detail Produk

Gantungan silikons lan keyrings disambut dening wong ing saindenging jagad amarga kualitas dhuwur, awet dawa lan karakteristik warna-warni. Iki digunakake kanggo promosi, olahraga, sekolah, pesta lan acara liyane. Inggantungan kunci silikonlan keyrings berkualitas tinggi minangka produk sing sampurna kanggo promosi organisasi utawa perusahaan sampeyan, mujudake ide lan jiwa para desainer. Macem-macem ukuran lan kombinasi warna nggawegantungan kunci silikonlan keyrings luwih apik lan apik lan apik banget, luwih gampang pariwara logo kanggo umum. Dheweke ora bakal rusak, uga warna kasebut ora suwe saya suwe, entuk kauntungan ekonomi sing luwih dhuwur.

Hadiah Cantik mengkilat ngekspor jutaan gantungan kunci silikon lan gantungan kunci saben wulan. Kualitas lan wektu timbal dipuji dening para pelanggan. Pls hubungi kita kapan wae, tim profesional bakal mbantu proyek sampeyan kaping pisanan.

Specifications:

  • Bahan: silikon berkualitas tinggi, alus, ramah lingkungan lan ora beracun
  • Desain: 2D, 3D, sisih siji, sisi dobel
  • Ukuran: Kurang saka 100 mm, utawa disesuaikan
  • Warna: Bisa cocog karo warna PMS, swirl, segmen, warna sing luwih padhang, luwih pas
  • uga kasedhiya.
  • Logo: Logo bisa dicithak, embossed, debossed, ink-related, Laser terukir
  • lan liya-liyane
  • Lampiran: Dering Langsung, Dering tombol, gantungan kunci, pancing utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: Ora ana watesan MOQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita